Barış sonuçtan çok memnun

Teka Batarya Montajında Sorun ve İlgisizlik

09 Ekim 2024 11:30

Teka batarya akıtıyor ve montajı yapan servis ilgilenmiyor
3 Ekim 2024 günü Teka Oval 914 model batarya ve eviyenin montajına Teka İstanbul Anadolu yakası yetkili servisinden (Ümraniye'den) ekip geldi. 17:00 yerine 20:30'da geldi. Gelmeden evvel batarya için gerekli olabilecek uzatma hortumu bulundurmamı konusunda bilgilendirilmedim. Ekip geç geldiği ve bağlayacakları bataryanın hortumu kısa olduğu için "Bunu siz sonra ek yaparak bağlarsınız" dediler (Servis ücreti olarak 1850 TL alıyorlar ve yanlarında ek hortum, vida gibi teçhizatları yok). Nalburlar kapalı olduğu için o sırada alamadım. Ekip ayrıldıktan sonraki günlerde kendim bağladığımda, 5 yıl garantisi olan bataryanın açma kapama sonrası birkaç saniye su akıtmaya devam ettiğini görüntüledim ve kendilerine videoyu yolladım. İstediğiniz yere sorun, bunda sorun yok dediler (Ekte videoyu koydum). Oysa bunca yıldır isimsiz yan sanayi bataryalarda bile böyle bir akıtma sorunu yaşamadım. Başka bir Teka yetkili servisine videoyu gönderdim, onlar da bana kendi montajlarından örnek video attılar ve benim bataryanın sorunlu olduğunu bildirdiler. Onlardan gelen Teka bataryasının kapanma sonrası akıtmadığını gösteren videoyu tekrar benim servise yolladım. Servis müdürüyle görüştüklerini, bu akıtmanın normal olduğunu, istersem genel merkezle görüşebileceğimi bildirdiler. Koca İstanbul'da 1-2 tane servis olduğu için derdimi anlatabileceğim birilerini bulmak zor. Satış sonrası hizmet çok kötü.

teka-batarya-montajinda-sorun-ve-ilgisizlik-2.pdf
09 Ekim 2024 11:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)
10 Ekim 2024 15:09

Genel merkez arayıp montaj ekibinin eksik bilgilendirmesini düzeltti. Montaj ekibinin uyarılacağını belirttiler. İhtiyacım olan başka herhangi bir Teka ürünü için iskonto teklif ettiler.

Veysel sonuçtan memnun

Veysel
10 Temmuz 2024 15:37
"İncelikle Teka genel merkez müşteri hizmetlerinde görevli olan zubeyde hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendi sürekli dönüş sağladı gayet kibar ve karşısındaki insana saygılı bir bayan bir çalışan. Şikayette yazdığım gibi ankastre setin Ocak düğmesinden sıkışma vardı gelen personel kırmış apar topar kaçmış benden düğme ve servis ücreti talep edilmişti sağ olsun Zübeyde hanim düğmenin yenisini ücretsiz yollattı servis ücreti de aldırmadı sadece 1000 TL isçilik ödedik o kadar çok ilgilendi genel merkez. Teka genel merkez olarak ürününün kesinlikle arkasında. Ana servis olarak b... Ş para etmez yeterlilik belgesi egitimi olmayan is bilmeyen daha çok zarar veren insanla. Kesinlikle usta değiller piyasaya tamir ettirilse belki daha iyi olur o derece"
Teka Yetkili Servis Mağduriyeti Ocak Anahtarım Boşa Dönüyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Teka Servisinin Aspiratör Bağlama Sorunu

Elif
16 Aralık 2024 19:10
Cem sonuçtan çok memnun

Cem
09 Aralık 2023 18:24
"Sorunumuz çözüldü. Firma yetkilileri ve tüm birimleri konu ile ilgili çok alakadar oldular. Çözüm için çok uğraştılar. Destekleri için teşekkür ediyorum."
Teka Ankastre Fırın Yedek Parça Problemi
Zafer sonuçtan çok memnun

Zafer
31 Ekim 2023 10:51
"Firma yetkilisi ile iletişime geçildi. Teşekkür ediyorum."
Teka Kategorileri