Şermin
08 Ekim 2024 07:48

Tefal ekmek yapma makinesi aldım, memnunum. Tek problemim, karıştırma aparatı. Karıştırma aparatı belirli bir süre sonra soyuluyor ve bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Tefal'e böyle bir şey yakışmadığını söylemek istiyorum. Tefal gibi bir şirket daha sağlıklı, daha iyi bir ürün çıkarabilir; mesela çelikten bir karıştırma aparatı yapabilirdi. Karıştırma aparatının soyulması beni çok rahatsız ediyor. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama ekmek yapma makinesi güzel,. Aparat için bir çözüm üretirseniz çok mutlu olurum.

08 Ekim 2024 09:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

08 Ekim 2024 15:29

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ali sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 00:18
"Konuşmuş olduğum müşteri danışmanından çok memnun kaldım sırf onu kırkmamak adına güzel yorum yapmak istedim ama makinanım çöp olması beni son derece üzdü yapacak bir şey yok umarım Tefal beni duyar şu zor zamanda hediye ürün gönderir. Teşekkürler..."
Gülsen sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 23:30
Cihan sonuçtan çok memnun

Cihan
10 Aralık 2023 20:02
"Umarım sorunumuz çözülür teşekkür ederiz"
Tefal Kategorileri