Berra sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Blender Mikser Başlıkları Dönmüyor

05 Mart 2024 23:56

Çeyizime aldığım ve daha sadece beş kez kullandığım Tefal blender setimde mikser başlığını taktığımda ürün dönmüyor. Motorunda bir sorun yok, fakat mikser başlıkları dönüp karıştırma işlemi yapmıyor. Sorunumun giderilmesini talep ediyorum. Daha birkaç kez kullandığım üründe Tefal kalitesine güvenimin bu şekilde boşa çıkması beni çok üzdü.

22 Mart 2024 17:21

Tefal blender setinin birkaç kullanımda mikser başlığı bozuldu bununla ilgili Şikayetvar'a şikayetimi ilettiğimde Benimle iletişime geçtiler. Ve ürünü bütün parçalarıyla birlikte kargolamamı istediler. Ürünü gönderdik. Birkaç gün sonra hiçbir işlem yapılmamış halde Geri gönderdiler. Sonrasında bununla ilgili servisle iletişime geçtiğimde bozuk olan parçayı bana göndereceklerini söylediler. Sorunlu olan parçayı gönderdiler fakat benim ürünüme ait olan bir parça değil. Arayıp bunu söylediğimde elinde bu parçanın olduğunu diğer parça olmadığı için bunu gönderdiklerini söyleyerek başka bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Prosedür bu şekildeymiş başka bir şey yapamazlarmış. Ya siz dalga mı geçiyorsunuz benim ürünüme ait olan bir başlık değil benim sorunumu çözmediniz? Ayrıca garantisi devam eden bir ürün. Şu an elinizde yoksa ben buna razı gelmek mi zorundayım? Bana bozulan parçayı göndermek zorundasınız ya da ürünü komple değiştireceksiniz. Bu nasıl bir saçmalık? Gönderdikleri ürünün rengi bile farklı. Bu işin peşini asla bırakmayacağım, hakkımı sonuna kadar arayacağım. Tefal markasını kimseye önermiyorum.

22 Mart 2024 17:19

06 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

06 Mart 2024 10:53
06 Mart 2024 15:14
19 Mart 2024 03:20

Tefal benimle iletişime geçti. Ürünümü servise gönderdim, onarılacağını söylediler ve bugün ürünüm geri geldi. Hiçbir şey yapılmamış dalga geçer gibi kutuya koyup hiçbir açıklama yapmadan geri göndermişler. Ben böyle bir saçmalık gerçekten görmedim. Aynı sorun hala devam ediyor mağduriyetim giderilmedi.

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Blender Başlığı Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ayşe
25 Haziran 2024 12:50
Tefal Blender Setinin Bozulması Ve Garantiye Kabul Edilmemesi
Tefal Blender Setinin Bozulması Ve Garantiye Kabul Edilmemesi
Leyli sonuçtan hiç memnun değil

Leyli
22 Haziran 2025 15:03
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
01 Mayıs 2024 21:25
"Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
Tefal Activflow 1500 Blender
Tefal Kategorileri