Cevahir sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL Markalı Ürünler Garanti Kapsamında Hiçbir Şey Yapmıyor.

08 Ağustos 2024 19:19

Media Markt'tan aldığım TCL Marka televizyon ekranında kirlenme oluştu ve garantiden yapılmasını istedim. TCL Servisinin bana dönüşü televizyonun olduğu odada balkon kapısı, pencere, klima, kalorifer peteği var ise ve yemek yapılıyor ise bu sorun oluşabilir garantiden değil siz ücretli yaptırmalısınız diye dönüş oldu. Media Markt ve TCL ile sorunu çözmek için çok uğraştım çözemedim. Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ürünün birebir değişimi ya da muadil yok ise bir üst ürünle değişim kararı çıktı. Media Markt ürünün e ticaret yoluyla alındığı için değişimini yapamayacağını para iadesi yapılacağını belirtti. Benim aldığım ürün aldığımda 30900 TL idi şu an ise 44500 TL. Yani Media Markt Tüketici Hakem Heyeti kararlarını yok saydı. Şu an yapılan konuşmaları içeren kayıtların referans numarasını aldım ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, Media Markt'tan ürün alırken ve TCL marka ürün alırken ürününüzde bir arıza çıktığında hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. TCL servisleri sizi muhatap bile almıyor. Media Markt ise müşteri hakları ve memnuniyeti yerine kendi çıkarlarına nasıl geliyor ise öyle hareket ediyor. TCL marka ürün alacaklar ve Media Markt üzerinden ürün alacak kişiler anlattıklarımı dikkate almalarını rica ediyorum

Yiğit
Yiğit

THH kararını icraya koyun, dava açmaya gerek yok, THH kararına karşı dava açacak iseler onlar açacak. THH kararında mm da taraf olarak var mı? Varsa işiniz daha kolay olur.

Cevahir
Cevahir

Mm dediğiniz nedir acaba.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 21:23
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 01:33
QLED Televizyon Yerine Daha Düşük Özellikli LED TV Gönderildi, Mağdur Edildik
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Kurulum Sorunu

10 Ağustos 2024 16:15