Serkan sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Kurulum Sorunu

TCL TV Kurulum Sorunu
10 Ağustos 2024 16:15

Media Markt İstanbul şubesinden TCL Marka televizyon aldım. Oradaki arkadaşlar aldığın gün veya ertesi gün kurulumun yapılacağını aktardı. Bende o yüzden bu markaya yöneldim. Çünkü diğer markalar kurulumda daha hızlı davranıyorlar. 8 Ağustos tarihinde TCL'i aradım ve kayıt oluşturdum. 3 gün oldu ancak hala daha kurulum gerçekleşmedi. Onu da geçtim müşteri hizmetlerini aradığımızda kötü kötü konuşmalar. İsterseniz iade edin gibi konuşmalar. Hem teknik servis ağınız kötü hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bir TV kurulumu 1 haftamı sürüyor. Ben anlamadım. Ben aldım hatamı yaptım. Kimse bu hatayı yapmasın.

Koray

Benim de öyle oldu hocam, TV Çarşamba akşam geldi. Perşembe günü kuruluma geldiler. Bölgesel servis sıkıntısı olabilir. TV modeli yazınca şikayeti gördüm :)

Avni

Ben de BİM den 58 inc TCL TV aldım müşteri hizmetlerini aradım servise bilgi gitti ertesi gün gelip kurulumu yaptılar hatta BİM kurulum ücretli demişti ücretli değilmiş ücret almadılar 10 puan

Serkan

Sen şanslıymışsın hocam hala daha ne gelen var ne giden. 2024 yılına geldik TV kurulumu için kaç gündür bekliyoruz şaka gibi :)

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Hizmeti Verilmiyor, İletişim Sıfır

17 Haziran 12:36