TCL Televizyon TCL Marka 50C635 Ekran Kendiliğinden Karardı

17 Kasım 2023 12:05

Merhaba,

2 ay önce almış olduğum TCL marka 50c635 model televizyonu toplasanız 5 saat açık kalmamıştır.
Durduk yere ekran karardı ses var görüntü yok bu kadar kalitesiz çıkacağını gerçekten hiç düşünmemiştim resmen hayal kırıklığı yaşadım.
Daha şimdiden böyleyse garantisi bitince ne yapacağım acaba o zaman da çöpe atarım herhalde.

Müşteri şikayet yönetimi gerçekten çok kötü TV arızalandı diyorum müsait bir zamanda gelecekler deniyor böyle bir cevap olabilir mi?
2gün oldu daha gelen giden yok.

28 Kasım 2023 12:18

TCL Marka Televizyon Almamalısınız Peki Neden? Çünkü satış sonrası hizmetleri çok kötü; - 2 Ay içinde televizyonumda LED arızası oluştu. - Servis alıp götürdü 1 hafta sonra değişim onayı geldi. Asıl sorun burada başlıyor tamam yenisini getirin diyorum hayır veremiyorlarmış. - Anlaşmış oldukları servisin konumu çok kötü, çalışanlarda konuşma adabı diye bir şey yok. - Televizyonu servisten alacakmışım! - Hangi satıcıdan aldıysam ona gönderecekmişim! - Satıcı uygun görürse yenisini gönderecekmiş! - Tabi sorun bitmiyor televizyonu getiren kargo firması ölçüleri büyük alamayız diyor. - TCL ile görüşüyorum yarım saat içinde yetkililer dönüş yapacak diyor günler geçiyor 1 tane aklı başında aramıyor. "Servis, TCL, Pazarama, Satıcı" bu dörtlü arasında sürekli gidip geliyorum ve hala çözüm yok. Yani diyorum ki tüketiciyi satış sonrasında bu kadar yıpratarak asla bir şey elde edemezsiniz yazıklar olsun memnuniyet sıfır, keşke tercih etmeseydim.

20 Kasım 2023 16:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Murat

Hocam sizin değişim onayınız 1 haftada Ankara'da mi çıktı? Bende aynı sorunu yaşadım 1 sene olmadı henüz ve 17.11 de aldılar. 24.11 de İstanbul'a gönderilmiş fakat su an herhangi bir dönüş olmadı bana. Sizin servis sureci ne kadar sürdü ve üst modelle değişim söz konusu mu

Cüneyt

Vallahi daha çözülmedi 3 hafta oldu. Sadece değişim onayı verildi sonra ürünü satıcıya gönderdim ama satıcı elimde yok sana para iadesi yapacağım dedi bende kabul etmedim bir sürü yere şikayet kaydı bıraktım

Osman

İyi akşamlar aynı sorunla ben de karşılaştım sizin sorununuz nasıl çözüldü

Cüneyt

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyonun Bitmeyen Arızaları Ve Servis Sorunları

31 Mart 11:17

TCL Televizyon Arızasında Uzun Servis Süresi Ve Yetersiz Destek

16 Ağustos 12:47
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyonumda Tekrarlayan Ekran Arızaları Ve Kalıcı Çözüm Talebi

11 Ekim 12:39