09 Haziran 2024 01:17

Merhaba, oğluma TCL Marc marka bir akıllı saat aldık. Eve geldik ve sabah kullanması için şarja taktık. Şarjdan aldıktan 2 saat sonra şarjı tamamen bitti. Tekrar şarj ettik ve aynı sorunla karşılaştık. Bunun yanı sıra, sim kartı takın diye uyarı veriyordu. Ürünü alalı 48 saat dolmadan Teknosa'ya götürdük ve servise yollayalım dediler. 48 saat dolmadan bu saat geri geliyorsa, marka hatası olduğu net demektir. Servise gitti ve serviste hiçbir hata bulunmadığına dair rapor yazılmış. Eve geldik ve yine aynı sıkıntı devam etti. Ertesi gün tekrar servise gitti ve yine aynı rapor verildi. Teknosa asla sorumluluk almıyor. Kaç kere gittik geldik, müşteri hizmetlerini aradık; sizin sorununuzu anlama ve çözüme ulaştırma gibi bir yaklaşımları asla yok. Bir ton tartışma sonrası markayla iletişime geçtik. Marka, yapacak bir şey yok, gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin dedi. Saati alalı neredeyse bir ay oldu, sadece 2 gün kullanabildik. İade veya değişim yapılmıyor. Hep aynı şeyler söyleniyor. Bu iki firmadan şikayetçiyim. CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. İnsanların paralarına yazık oluyor. Kesinlikle alıp kendinizi böyle bir sıkıntıya sokmayın.

09 Haziran 2024 01:39

Merhabalar oğluma TCL marka saat aldım Teknosa'dan eve geldik şarja taktık dolduktan 2 saat sonra şarjı bitti ve sim kartı tanımıyordu 48 saat olmadan Teknosa'ya götürdük servise gitti 2 kez hata olmadığı yazıyor raporlarda ama asla kullanılamıyor saat sim kartı tanımıyor be 1-2 saat sonra şarjı bitiyor Teknosa'dan ve markadan şikayetçiyim çünkü sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar durmayacaksanız neden satıyorsunuz bir de markayı arayın diyorlar biliyorlar ki bir şey yapmayacaklar herkes birbirine atıyor topu CİMER'e Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum gereğini yapın koskoca markalar nelerin altında eziliyorlar yazıklar olsun

Ali sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon Aldığım Akıllı Saatin Pil Ve Sim Kart Sorunları

01 Temmuz 2024 08:35
TCL Telefon Aldığım Akıllı Saatin Pil Ve Sim Kart Sorunları
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon TCL MT42X Akıllı Saat Sim Kart Hatası

12 Temmuz 2024 19:55
TCL Telefon TCL MT42X Akıllı Saat Sim Kart Hatası
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

TCL Saat Pişmanlık

06 Aralık 2024 23:22
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 23:46

12 Ekim 2023 10:37