Osman sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıbak İnsanlara Glikoz Yedirmesi

Tatlıbak İnsanlara Glikoz Yedirmesi
26 Ocak 2024 20:38

Tatlıbak adlı unlu tatlılar satan firmanın İstanbul'daki bir şubesinden aldığım Cevizli ev baklavası, içeriğinde kullanılan glikoz şurubu nedeniyle tüketildiğinde rahatsızlık vermektedir. Ürünün şeker yerine glikoz şurubu içerdiği konusunda eminiz ve bu durumun sağlık açısından olumsuz etkileri olduğunu düşünmekteyiz. Gıda mühendisi arkadaşlarımız da bu konuda bizimle aynı görüştedir. Ayrıca, baklavanın içinden çıkan ceviz kabuğu dişimin kırılmasına sebep olmuştur. Bu konuda ilgili bakanlık ve belediyelere bilgilendirme yapılacak ve konunun takipçisi olunacaktır.

26 Ocak 2024 20:36

Şikayetin yayınlanması için 52 saat neyi bekleyeceksiniz?

29 Ocak 2024 10:02 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Ocak 2024 14:29

Konya şekerinin ne olduğunu biliyoruz. Bunca yıldır tatlı yiyoruz hiçbir gerçek şeker boğaz yakmadı. Glikozun boğaz yaktığını bugün aklı başında olan herkes bilir. Glikozla şekeri ayıracak yaşa geldik. Onu da geçtik yüzlerce ceviz kabuğu çıkıyor baklavanın içerisinden ve dişimin kenarı kırıldı bu konuya hiç değinmemişsiniz. Millete çöp yediriyorsunuz ve hala bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.

Hasanali
Hasanali

Gerçekten bugün Darıca şubesinden baklava aldım bu kadar dili ve boğazı yakması normal değil

24 Mart 2024 21:31
Hadi sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Baklava Zehirlenmesi Sonrası Ciddiyetsiz Çözüm Teklifiyle Hayal Kırıklığı

27 Temmuz 2025 18:57