Serkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 15:31

Tatilbudur.com üzerinden Avlion Boutique isimli Alanya'daki otelden 25.07.2024 tarihi saat 16.28'de aynı gün için rezervasyon yaptırdım (rezervasyon numarası: 411546827). İptal koşulu şartlarında 'Rezervasyonunuzu dilediğiniz zaman ücretsiz iptal edebilirsiniz.' yazmasına rağmen, 25 Temmuz saat 18.12'de, aradan 1.30 saat geçtikten sonra iptal edilmesi yönünde Tatilbudur müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve aynı gün olduğu için acil olduğunu belirttim (talep no: 100117835). 8 gün geçmesine rağmen dönüş olmadı. Ben aradım kendilerini 02.08.2024 tarihinde, şimdi de bana iade talebinin reddedildiği yönünde telefondan bilgi verdiler. Sebebini sorduğumda herhangi bir neden ve gerekçe göstermediler. Ayrıca, maile gelen sözleşmeyi ve rezervasyonu imzalamadığımı ve sitelerinde yazdıkları taahhüde uymadıklarını da söyledim. Sorunumun çözülmesini ve paramın iade edilmesini talep ediyorum.

Serkan
02 Ağustos 2024 15:11

Ödeme bilgileri

02 Ağustos 2024 15:45 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

05 Ağustos 2024 12:19
Serkan
07 Ağustos 2024 09:56
Tatilbudur.com Ücret İadesi

Öncelikle yazdığımı okumadan otomatik cevap vermişsiniz ve bu cevabınızı uzun zamandır kullanıyorsunuz Belli ki kendi güncel satış sözleşmenizde 6.2. Maddesinde verdiğiniz cevap yazıyor 5.8'de değil ayrıca ekte paylaştığım resimde görüldüğü üzere 'Rezervasyonunuzu dilediğiniz zaman ücretsiz iptal edebilirsiniz.' yazmaktadır bunun açıklamasını yapar mısınız? Ne demek istemişsiniz, sitenizde yazan yazı ile sözleşmenin maddeleri arasında farklılık mevcut insanları yanlış yönlendirip sonrada paralarını iade etmemek hukuka aykırı bir davranıştır. Hukuki yollara başvurup sonucu aynı sıkıntıyı yaşayan insanlarla paylaşacağım.

Zeynep

Bende aynı durumu yaşadım hiçbir şekilde ücret iadesi yapmıyorlar en son çare olarak hukuk yoluna başvuracağım

29 Temmuz 2024 11:43
Tatilbudur Eksik Para İadesi
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 13:30