Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Yapılmayan Rezervasyon Ve Müşteri Temsilcisi İlgisizliği

06 Ağustos 2024 09:55

Tatilbudur.com sitesi üzerinden rezervasyon numarası: 413805340 ile 04.08.2024 günü rezervasyon yaptırarak ücretini ödeyip tatil için Karabük'ten 05.08.2024 günü konaklamak için Antalya'ya gitmek üzere yola çıktım. Rezervasyonum olan Antalya Sealine Süit Hotel'i yolda bir şey sormak için aradığımda Tatilbudur.com'un sitesinin sunmuş olduğu her şey dahil konseptinde bana ayrılan bir oda olmadığını, Tatilbudur.com'un talebine yerlerinin olmadığı için aynı dakika red verdiklerini, ancak Tatilbudur.com müşteri iletişim danışmanının bunu göz ardı ederek bizden ücreti alarak kendisi rezervasyon yaptığına dair mail attığını öğrendim.

İlgili durum hakkında 05.08.2024 günü saat 17:00'de Tatilbudur.com'un müşteri hizmetleri numarası olan 02167099500'ı gün içerisinde 20'ye yakın aradım. Ertesi gün saat 09:00 civarlarına kadar her açan müşteri temsilcisi çevre otellerden yer ayarlamaya çalıştıklarını beklememi söyleyerek telefonu kapattılar ancak hiçbir şekilde dönüş yapılmadığı gibi benim ödemiş olduğum 4 gece 5 gündüz ücretinin 1 günü yandı. Daha sonrasında defalarca aramama rağmen hala mağduriyetim giderilmedi.

Tatilbudur.com yüzünden eşim ve 2 çocuğum ile Antalya sıcağında saatlerce arabamda kalmak zorunda kaldım. Birbirini tutmayan ve birbirlerinden haberi olmayan müşteri temsilcileri yüzünden saatlerce bekledim ve mağdur edildim.

Onlar yüzünden 4 gece her şey dahil konseptinde nerede konaklayacağım ve yer bulma kaygısı ile kilometrelerce yol yaptım. Kimse bu siteden alışveriş veya tatil planı yapmasın. Müşteri memnuniyeti kapsamında kaydedilen müşteri konuşmalarınızı yetkililer dinlesin. Bir pişmanlıksınız ve hatalarınızı telafi etmemek adına her şeyi yapıyor, usulsüz işlemle olayları kapatmaya çalışıyorsunuz.

06 Ağustos 2024 10:13 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

07 Ağustos 2024 18:52

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 15:31
Tatilbudur.com Ücret İadesi
Sertap sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur.com İle Yaşadığım Ödeme Sorunu

23 Temmuz 2024 16:44
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Ödeme Alındı Rezervasyon Yapılmadı Para İadesi Bekliyorum

06 Ağustos 21:25
Tatilbudur Ödeme Alındı Rezervasyon Yapılmadı Para İadesi Bekliyorum
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 15:15