Atanur sonuçtan memnun değil

25 Temmuz 2024 12:31

Tatilbudur şirketinden 2. Ayda tatil satın aldım, yalnız 5 gün kala babamın hastalanması ve kanser tanısı konmasıyla tatil iptal etmek zorunda kaldım ücretimin iadesi konusunda firma olumsuz yanıt veriyor ödeme yapmıyor. 387595089 sözleşme numarası, Adım Atanur A****, ayrıca şirkete özellikle kendilerine evrak hastane raporları göndere bileceğimiz anlattım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

24 Ağustos 2024 13:28

Tatilbudur firmasından tatil satın aldım, babamın sağlık sorunları nedeniyle 5 gün kala iptal etmek istedim ve para iadesi talep ettim, 20 bin tl mi ödemek yerine, hesap larımı sızdırarak ve bana imzalattıkları evrak ve mesaj kodları ile beni 300 bin tl borç landırdılar, Akbank tan 2 hesabım bve akses kartım bloke oldu, size ilettiğim evraklarda sağlık raporu ve bana imzalattıkları evrak lar var yardımcı olur musunuz, teşekkürler

23 Ağustos 2024 16:23

Tatilbudur firmasından tatil satın aldım, 5 gün kala babama kanser teşhisi konuldu iptal etmek zorunda kaldım ücretimin iadesi konusunda firma olumsuz yanıt veriyor ödeme yapmıyor, rapor sunmak istedim kabul etmedi ler, şikayet var hattına şikayet ettim sonra iade yapacağız dediler ve bir takım kağıtlar imzalattılar, dekont için doğrulama kodu atıyorum onayla dediler ne dediler se yaptım ama hepsi beni dolandırmak için miş 20 bin geri ödeme beklerken 300bin tl iyzico, Armut. Com, elekse peple. Com gibi siteler hesaplarımdan alışveriş yapmış imzalattıklarını şeyler bunun içinmiş, bankaya itiraz formu düzenledim sonuç bekliyoruz ne dedilerse yaptım iademi hala yapmadılar, tüm evraklar eklidir hattım üzerinde yapılan konuşmalar WhatsApp konuşmaları kendilerinde kayıt halinde, sorumlu banka diyorlar IBAN veriyorum buraya atın diyorum atmıyor lar, bunların ticari faaliyet lerini durdurmak ve yüksek ceza almaları isteyim lütfen yardımcı olun, teşekkürler ederim

23 Ağustos 2024 15:59

Tatilbudur firması tatil satın aldım, babam a kanser teşhisi konuldu 5 gün kala iptal etmek zorunda kaldım ücretimin iadesi konusunda firma olumsuz yanıt veriyor ödeme yapmıyor. Sağlık raporu var ama beni dolandırdı lar 300 bin tl online alışveriş siteleri akses hesabımdan alışveriş yaptırdılar, bana doğru lama kodu diye gönderdikleri alışveriş yapma izni içinmiş yardım larınızı bekliyorum, cezalandırılmalarını istiyorum.

22 Ağustos 2024 06:36

Daha önce bir çok kez Tatilbudur.com firması hakkında şikayet te bulundum, belgeler le ama firma ödeme yapmamakta direniyor, ayrıca ödeme yapacağım diyerek hesap bilgileri mi alıp, Armut. Com, iyzico, elekse peple gibi şirket lere hesap bilgileri mi sizdırak, hesap larımı patlattı, akses kartım ile bir hesabımı kapatmak zorunda kaldım, 20 bin tl para iadesi yapacak iken 300 bin tl borca soktular beni, bu firma nın derhal ticari faaliyet lerini durdurmak gerek li cezası işlem uygulanması gerekmektedir, Yardımcı olur musunuz

25 Temmuz 2024 12:38 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

26 Temmuz 2024 18:50
Atanur
Atanur
26 Temmuz 2024 18:54

Teşekkür ediyorum

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 18:16

14 Temmuz 2025 17:00