28 Temmuz 2023 22:00

363097631 numaralı tatilbudur.com aracılığıyla 21.07.2023 giriş 23.07.2023 çıkış olacak şekilde Bodrum mandarin Resort Hotel için eşimle tatil amaçlı rezervasyonumuzu yaptırdık. Otele giriş yapmadan önce tatilbudur.com acentesinin temsilcisini olduğunu belirten bir kişi beni cep telefonumdan arayarak iletişime geçti. Kendisinin otelde olmadığını fakat bir sorun olması durumunda kendisiyle iletişime geçmemizi belirterek telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

tatilbudur.com acente temsilcisi kişi talebim ve onayım olmadan bana WhatsApp mesajı ile Beach clup fiyat bilgileri, konser bilgileri ve fiyatlarını ileten mesaj attı. Mesajın altında "satan anlık bildirsin" diye bir ibare vardı ve sanırım ekstra bir iş olarak bu şekilde insanlara Beach Club ya da konser girişi satıyor. Gece odanın tuvaletinde kakalak cinsi hamam böceği çıktı ve öldürdüm. Resepsiyonu telefonla arayarak durumu belirttim ve oda temizliği yönlendirebileceğini söyledi. Kendisine oda temizliği değil, oda değişimi talebim olduğunu ilettim ve talebimiz doğrultusunda odamız değişti. Yeni yerleştiğimiz odanın tuvaletinin temizliği ve büyük sifonun çalışmaması kabul edilebilir şeyler değildi. Yeni odanın da banyosunda yine aynı böcekten çıktı ve bunu da öldürdüm. Sorunumla ilgili resepsiyonu tekrar aradığımda zaten oda değişikliği yaptıklarını ve yapacak bir şeyleri olmadığını belirttiler. Resepsiyondan aldığım " yapabilecek bir şeyimiz yok." cevabından sonra, tatilbudur.com acente yetkilisi olarak gündüz benimle iletişime geçen kişiyi aradım.

Acente yetkilisi bu saatte otel değişikliği yapamayacağını, daha doğrusu yapabilecek hiçbir şeyi olmadığını telefonda belirtti. Eşim ile 2 oda değiştirdiğimiz halde, 2 odada da aynı böcek sorununu yaşadığımız için otelde kalmak istemedik ve gece 01:00'da eşyalarımızı toplayarak resepsiyona ayrılış işlemlerini yaptık 22.07.2023 tarihinde tatilbudur.com acente yetkilisi gece otelden ayrılmış olmama rağmen, sabah kesinlikle yaşanılanlardan dolayı ne bir özür için, ne de durumumuzu sormak için iletişime geçmedi ve 2. Gün de talebim ve iznim olmamasına rağmen Beach Club ve konserlerle ilgili WhatsApp'tan taciz edici mesajını atmaya devam etti. tatilbudur.com acente yetkilisi sadece size konser ve Beach Club girişi satarak prim kazanmaya çalışan bir kişi. Tatilinizle ilgili olumsuz durumlarda ve otele giriş yaparken karşılamada bulunmuyor.

29 Temmuz 2023 10:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com Müşteri İlişkileri

Mert
Mert
29 Mayıs 2024 17:46

Hala bekliyorum. Tarafıma herhangi bir açıklama ve bilgilendirme yapılmadı.

Muhammet sonuçtan memnun değil

Muhammet