Muhammed
05 Ekim 2023 21:33

24/09/2023 ile 30/09/2023 tarihleri arasında eşim ile birlikte Karadeniz turuna başvurduk. Geçen sene Arkadaş ile gittiğimizde güzel geçince bu senede balayı için tekrar Karadeniz turuna çıktık. Çıktığımız tur çok iyi övgüler alan bir turdu bizde diğer ekipteki arkadaşlar gibi mağdur olduk. Aracımız 2 kere bozuldu. 2. bozulduğunda Sümela manastırından iniş istikametinde idik. Ortalama 10 km inmiştik ve bir ses gelmesiyle korktuk herkes şarampole uçtuk sandı neden mi böyle sandık çünkü şoför Ankara'dan sonra aracı kullanmaya başladı ve her an ölüm ile yüz yüze gittik. Konumuza gelecek olursak bu on km indikten sonra bizim otobüsün arka taraftan aks kırıldı. 3 saat yolun kenarında mahsur kaldık. Sabah sabah diğer firmadaki kişiler gelip geçerken yardımcı olmak istediler bize de sürekli birkaç saate geliyor denildi. Hadi burasını geçtim bahtsızlık sonrasında her gün farklı otel değiştirir gibi farklı otobüs değiştirdik bize turda bu söylenmedi. Zaten de yokmuş. Otellerin 2'si hariç diğerleri güzeldi. Yemekler eh işte. Asıl en önemli olana geliyorum gezi olayı. Yazan çizelgeye uyulmuyor gecikmeler oluyor ama nedense ekstra yapılan yerlere götürülüyor saat kaç olursa olsun. Bir de bizler o tura gezmek için gittik haliyle alışveriş için değil alışverişte olacaktı ama şu var alışveriş yerlerinde 1 saatten fazla vakit geçirirken manzaralı ve tarihi yerlerde anlatımdan sonra pek fazla zaman verilmiyor. Ve en göz alıcı noktaya gelirsek Batum turu son dakika hava kararmasına 1 saat kala gerçekleştirildi ve ne doğru düzgün hatıra fotoğrafı ve doğru düzgün video kayıt alabildik çünkü neden akşam doğru gidildi diye soru işaretleri oluştu aklımızda ve Batum da Kıbrıs gibi gazinolarıyla ünlüdür o yüzden diye düşünüyoruz. Ekipteki yakınlık kurduğumuz yeni arkadaşlar ile ve tur bitti bitti ama bildiğimiz turumuz hep karma bir turdu ben bu tur firmasıyla bu kadar iyi anılarım varken son seferimde beni eşimin gözünde övgülerimi yerle bir etti. Teşekkür ederim. Tatilbudur aldığınız para helal olmasın

06 Ekim 2023 08:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

07 Ekim 2023 11:12

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
07 Ekim 2023 22:18
Tatilbudur Pişmanlıktır
Tatilbudur Pişmanlıktır
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
04 Ekim 2023 00:22