Tuncay
05 Ağustos 11:48

Tatilsepeti uygulaması üzerinden dtl seyahat acentesi seyahat acen Alanya da bir otele rezervasyon yaptırdım. Ödememi 9 taksit ve %5 indirim ile ödemeyi yaptım. Sorun bundan sonra başladı. İlk olarak tatilsepeti beni aradı ödemenin gerçekleşmediğini söyledi. Bir daha ödeme istedi. Ancak banka uygulama baktığımda ödeme gerçekleşmişti. Bende ikinci bir ödeme yapmayacağımı söyledim. Bir şekilde sorunu çözdüler kendileri. Nasıl yaptılar bilmiyorum. Ve banka hesabı mı kontrol ettiğimde 9 taksit yapmadıklarını gördüm. Tekrar aradığımda önce benim yanlış yaptığımı 9 taksit yapmadığımı söylediler. Bende kendilerinin gönderdiği sözleşmede ödeme şeklinde 9 taksit ve %5 olduğunu indirim olduğunu söyledim. Ve çözüm olarak bir yanlışlık olduğunu. Benden bir kez daha ödeme alıp onu taksit yapmayı önceki ödememi iptal etmeyi önerdi ler. Bende tatilsepeti ni arayıp şikayet oluşturdum ve çözüm bekliyorum. Şikayetvar sitesinde yazarak herkesin ve özellikle tatilsepeti ve dlt turizm seyahat acentesi hakkında bilgi sahibi olmasını istiyorum.

05 Ağustos 11:55 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

Tuncay
07 Ağustos 10:45

Tatilsepeti nden ilgili birimlerinden şikayetim için bensu hanım ile bir görüşmem oldu. O da diğer tatilsepeti çalışanları gibi ödeme sırasında ileri geri hatası, sayfa yenileme hatası gibi bir takım yanlışlık olabileceğini söylediler. Ve çözüm olarak bana sundukları ; ikinci bir ödeme yapıp taksit yapılabileceğini diğer ödemeyi aynı gün geri bankaya yapacağını söyledi. Ben de kendilerine tatilsepeti olarak güvenmediği mi söyledim. Kısacası hala bir çözüm yok. Bu zamana kadar bir çok bilinen herkesin bildiği e ticaret sitesinden alışveriş yaptım böyle bir şey başıma gelmedi. Yapmış oldukları açıklamalar hiç tatmin edici değil. Bu zaman da kimse ikinci bir defa ödeme yapmaz firmaya. Taksit yapılacak, yanlış lik oldu diye. Kimsenin kimseye güvenmediği bir zamanda. Ben ikinci bir defa ödeme yapmadan çözüm istiyorum. Tatilsepeti firması ve benzeri firmalar hakkında herkesin dikkatli olması dilerim. Çözüm olur ise (sanmıyorum olacağına) buradan yazarım.

Tatil Sepeti Tur Paketinde Yaşanan Rezervasyon Sorunu Ve Mağduriyet

Zeynep