17 Nisan 2024 19:04

TatilSepeti'nden aldığımız 7-14 Nisan Büyük İtalya turu için onca para verdik, fakat çok kötü otellerde kaldık. Son gece Napoli'de kaldığımız otel, pansiyondan farksızdı; rutubetli, kahvaltısı kaç saat önceden hazırlanıp masalara üzeri açık şekilde konmuştu ve rutubet kokuyordu. Odalarında sigara içilmiş ve küllükler fotoğraflarda mevcuttu. Ertesi gün uçağa gitmek üzere saat 12.00'de otelden ayrılacakken, saat 10.00'da başka bir turun geleceği gerekçesiyle odalardan çıkmamız istendi. Rehberin de bu konuda bilgisi vardı. Ayrıca otobüs saat 12.00'de bizi almaya gelecekti ancak rica minnet erken gelmesi sağlandı ve 2 saat otelin önünde dışarıda bekleyecektik. Yine de 40-45 dakika bekledik ve kalan tüm süreyi havaalanında geçirdik. '8 gün' dedikleri boşunaydı; sırf gün sayısını fazla göstermekten başka bir işe yaramadı. Ayrıca 'Roma gece turu' diye kişi başı 30 Euro'dan toplam 60 Euro'ya aldığımız ekstra tur tamamen fiyaskoydu. Vatikan ziyaretinden sonra meydana yürüdük ve orada saat 21.45'te buluşacağımız söylendi. Serbest zaman denilerek bırakıldık. Normalde akşam 19.00 gibi buluşup otele götürülüyorduk. 'Roma gece turu' dedikleri tur, tur olmaktan çok uzaktı. Ekstra para vermemizin nedeni neydi? Ekstra otobüs gelip gitmedi, gece ekstra bir yere götürülmedik. Oteller o kadar uzaktı ki erkenden otele götürülüp kendi başımıza bir yere gidemeyeceğimiz için mi saat 21.45 bir lütuf olarak ekstra tur adı altında satıldı? Roma gece turu adı altında başıboş bırakıldık ve ekstra ücret ödedik. Bu ücretin eşim ve benim adıma 60 Euro geri ödenmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli adli makamlara başvuracağım. Son kaldığımız oteli de fotoğraflara ekliyorum. Eğer sözde ekstra tur ücretim geri ödenmezse, konaklama ile ilgili yaşadığımız fiyaskoyla da ayrıca uğraşacağım.

17 Nisan 2024 20:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Adelya sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 20:47

13 Ağustos 2024 14:12
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 18:18
Esra sonucu yetersiz buldu

03 Temmuz 2023 18:40
Duru sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Turu Beklentileri Karşılamadı: Eksik Güzergah Ve Ekstra Ücretler

04 Temmuz 2025 15:51