Elif sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınarın Müşteriye Verdiği Önem İşte Bu Kadar.

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınarın Müşteriye Verdiği Önem İşte Bu Kadar.
28 Ocak 2024 02:56

Eşime Taşpınar 'dan onaylı krediniz var mesajı gelince eşimle birlikte Taşpınar Esertepe şubesine gittik bir telefon ve bir gardolabı aldık. Gardolabı siparişini giren görevliye ahşap renkli olanı istediğimi söyledim o şekilde giriş yapıldı. Sonrasında bize başvurunun onaylanmasını bekleyeceğimizi söylediler. Aradan 2 3 hafta geçtikten sonra başvurumuz kefil olursa onaylanacağı söylendi. Yılbaşı sonrası fiyat değişikliği olacak kefil getirin işleminizi tamamlayalım denildi. Oysaki biz siparişi Yılbaşı öncesi verip başvuru onayı bekliyorduk. Sonra kefilimizi alıp tekrar mağazaya gittik istediğimiz telefon kalmadığı için başka ürünle değiştirdik. Ben yine ahşap renkli dolabı istediğimi söyledim. İlk girilen siparişte görülebilir. Dolabı 1 ay sonra kurmaya geldiklerinde ben yeni eve taşınmıştım bebeklerime annemin evinde bakarken annemde evimi temizlediği sırada dolabı getirdiler annem ne aldığımı bilmediği için fark etmemiş eve geldiğimde dolabın beyaz gri renkli olduğunu gördüm aradım şubeye bağladılar. Şubedeki dolabın siparişini giren görevli bana siz ne istediyseniz ben onu girdim diyerek hatasını inkar etti. Durumu izah ettim ben ahşap dolap istediğimi söyledim dedim. Aksama kadar kaç müşteriyle uğraşıyoruz ben hatırlamıyorum ne istediğinizi dedi ne istediyseniz onu girmişim ben dedi. Böyle bir hata kabul etmeme ve baştan savma bu firmaya asla yakıştıramadım. Kendime muhatap bulamadım. Sonrasında bana merkezi arayıp dolabın değiştirileceğini söyledi görevli kişi. Ertesi gün aradım depoda arkadaş yok yarını bekleyin dönüş yapacaklar dediler. Ertesi gün aradım siparişinizde sorun yok ne girildiyse o gelmiş dediler fakat sorun siparişin yanlış girilmesi ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum. Sonrasında müşteri temsilcisi bana olayı ilgili müdürlere ileteceğini ve bana dönüş yapılacağını söyledi. 1 hafta oldu hala bekliyoruz dönüş yapacaklar. Bilseydim asla alışveriş yapmazdım. Bir daha da tövbe. Dar gelirli aileler olarak zaten zor imkanlarla taksitle aldığımız dolap burnumuzdan geldi. Değiştirmeyin artık gerek yok, zorla sizin hatanız yüzünden, sizin keyfinize göre sipariş girdiğiniz, istediğiniz dolabı kullanmak zorunda kaldım. Etrafımdaki herkese de bu durumu anlatacağım bir daha da taşpınarın önünden dahi geçmem.

Mirac
Mirac

Bu mesajı gördükten sonra alacağım dolap ve yataktan vazgeçtim iyi ki hemen peşinat vs gibi şeyler yapmamışım yorumları görünce gerçekten çok şaşırdım Taşpınar gibi bir mağazaya bu kadar fazla şikayet gerçekten endişe uyandırıcı. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Alımında İskonto Ve Teslimat Sorunları

19 Ocak 2025 17:50
Betul sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 17:58

28 Haziran 2025 13:44