Betul sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 17:58

Taşpınar, gerçekten müşteriyi mağdur etme konusunda başarılı bir yer olduğunuzu düşünüyorum. Masa, sandalye ve konsol takımı aldım, 'ışık yanıltması yok, değil mi? Metal gri mi?' diye sordum ve 'Evet' yanıtını aldım. Daha sonra ürün 60 gün sonra geldi ve ayakları tamamen alakasız, siyah renkteydi. Siyah olmasını geçtim, sanki fabrikadaki kullanılmış sandalyeleri getirmişler gibi yıpranmıştı. Masa da alakasızdı. Kurulum sırasında, çalışan fabrikanın ürünün böyle olduğunu söyledi. Fotoğrafı göstermeme rağmen 'Aynı' diyor ama masa farklıydı ve bunu kanıtladım. Beni yalancı durumuna düşürdü. Bir akrabama 'Sen bekle, ben iki dakika Taşpınar'a gidip bakayım, aynısı ise devam et' dedim. Bu sırada evden kovulduğumu merkeze bildirmiş. Evden çıktım ve gittiğim şubede Ş**** adında birisiyle telefonla görüştüm. Sakince konuşurken bana bağırdığını söyledi. Evet, bağırdım ama daha sonra 'Ne yapalım?' dedikten sonra, bana sormadan önce o bana seçenek sunmalıydı. Umursamaz bir tavırla 'E ne yapalım?' demesi kabul edilemez. Taşpınar şubesine gittim, ürün farklıydı ve masa kapanınca 'Sizin evdeki gibi oluyor' dediler. Masayı kapattım ve oradaki kişi 'Aaa, evet farklıymış' diyerek dalga geçer gibi konuştu. Sevkiyatçıya kurulumu sürdürmesini söylediler. Bugün 70 gün oldu. Herhalde bir hafta içinde teşhir ürününün sağlam parçaları gelip kurulum yapılacaktı. Teşhir için 1250 TL indirim yaptılar ancak ne sağlam parçalar geldi ne kurulum yapıldı ne de ürünler alındı. Cumartesiye kadar (1 hafta içinde) hallolacaktı en geç, bugün cumartesi ve yine hafta içine atıyorlar. Kesinlikle benimle dalga geçiyorlar gibi hissediyorum. İptal etmek istiyorum. Çözüm yolu bulmuş gibi yapıyorlar ama sonuç belli değil ve her yer dağılmış durumda.

13 Aralık 2023 09:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar Şikayet var çözüm ekibinden Ayşenur daha hızlı çözüm için bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

23 Ağustos 2024 17:17
Taşpınar Alışveriş Merkezleri Aylardır Mobilya Mağduruyum!
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 15:17
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 15:05

26 Aralık 2023 13:34
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 21:59