Zeliş sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınar Hediye Çeki

11 Ağustos 2024 07:46

Mayıs ayında Taşpınar dan yaptığım alışveriş için bana Ağustos ayında kullanılmak üzere 1000 TL hediye çeki tanımlandı. Alacağım ürünü internetten 1000 TL daha ucuz alabileceğim halde nasılsa 1000 TL hediye çekiyle aynıya gelecek düşüncesi ile buradan aldım. Alırken de üstüne basa basa harcama limiti var mı diye sordum ve tüm ürünlerde kullanabilirsiniz cevabı aldım. Hediye çekini kullanmaya gittiğimde çek miktarının 5 katı kadar bir ürün almak zorunda olduğumuzu ve çeki indirimli ürünlerde kullanamayacağımızı söylediler. Bir ürün alıyorum elime 2 farklı tutar üzerinden 'Siz şu fiyattan alabilirsiniz'gibi saçma sapan bir cevap veriyorlar. Satıcı arkadaşların bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Halbuki çeki tanımlarken çek miktarı kadar bir ürün alabileceğimiz söylenmişti. Bu davranış Taşpınarlar'a hiç yakışmadı. Mağazadaki müşteri temsilcisine şikayetimi ilettim. Şirkete göndermek üzere durum bildirir mail attı. Bana dönüş yapacaklarını söylediler. Ama hala bir cevap alamadım. Yanlışlığın düzeltilmesini bekliyorum. Aksi takdirde Taşpınarlar dan bir daha alışveriş yapmam. Her ortamda yaşadığım olumsuz durumu dile getireceğim. Küçük hesaplar müşteri kaybettirir

Zeliş
21 Ağustos 2024 18:20

Gimsapark Taşpınar mağazasından aldığım ürün için tanımlanan 1000 liralık hediye çeki için bugün bir kez daha mağazaya gittim müşteri temsilcisi hanımla görüşüp şirketin benimle bir çözüm bulmak için iletişime geçmediğini söyledim. Güya iki hafta önce kadar müşteri temsilcisi hanım bilgilerimi alıp şirketle görüşüp bana mutlaka dönüş yapacaklarını söylemişti. Bugün gittiğimde hem müşteri temsilcisi hanım hem de mağaza çalışanları son derece ilgisizdi, beni gördüklerinde resmen sırtlarını dönüp muhatap olmamayı tercih ettiler. Hatta daha önce çok iyi niyetli gördüğüm mağaza çalışanı ile bu konuyla ilgili konuşmaya çalıştım. Ama dediğim gibi bir zahmet cevap verdi bana.  Kurumsal olmaya çalışan ama asla olamayacak bu firmayı kınıyorum. Etrafımda tanıdığım herkese de yaşadığım mağduriyeti anlatıyorum.   Haa şikayet var üzerinden yaptığım şikayet için bile dönüş yapılmadı. Bu kadar müşteri memnuniyeti için çabalayan siteyi bile ciddiye alıp muhatap olmadılar.

04 Ağustos 2024 08:52
Taşpınar Alışveriş Merkezleri'nden Aldığımız Üründe Hediye Çeki Sorunu Yaşadık!
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 20:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 11:54
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 18:54

07 Ağustos 2024 19:16