Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

Swissotel Müşteri Rahatsızlığı Ve SPA Yönetim Sorunu

16 Mayıs 2024 15:55

İzmir swissotel bünyesinde yer alan pürovel hakkında yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. Sorun, SPA müdürü d**** ile yaşanmıştır ve otel yönetimine iletilmesine rağmen çözüme kavuşturulmamıştır. Kendisi, maksadını aşan bir üslupla beni rahatsız etmiş ve kabul edilemez ifadeler kullanmıştır.
Bugün sabah 06:50'de alana giriş yaparak önce fitness, sonrasında SPA kullanımı gerçekleştirdim. Relaxing alanda dinlenirken, telefonum dolabımda olduğundan annem beni arayıp ulaşamayınca merak etmiş ve SPA resepsiyonuna gelerek benim orada olup olmadığımı sormuş. Durum bana bir çalışan tarafından uyandırılarak izah edildi. Bornozumla annemin yanına gittiğimde, SPA müdiresi bana ters ve tepeden bir üslupla 'üyeliğinizi iptal ediyorum, aile sorunlarınızı çözün' diyerek haddini aşan sözler sarf etti.
Şikayetimi otel içerisinde çözemediğim ve accor grubunun Türkiye'deki şikayet hattının olmaması sebebiyle şikayetimi e-posta yoluyla ilettim. Otel, alkol satışı yapan ve konaklayan misafirlere spor salonunu 24 saat hizmet veren bir oteldir. Alkol alıp taşkınlık yapmadığım halde 'içip gelmişsiniz spora' gibi kabul edilemez bir üslupla karşılaştım. Spor yaptığım zaman hocanın bilgisi dahilinde engellemeyle karşılaşmadım.
Annemin endişelenip gelmesi üzerine üyeliğimin iptal edilmesi de kabul edilemez. Bu kişinin üslubundan ve profesyonel olmayan davranışlarından dolayı şikayetçiyim. Gönderdiğim e-postaya geri dönüş alamadığım için şikayetimi burada dile getirmek istedim.

Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Gökçen
30 Ağustos 2025 14:14