Yesim sonuçtan hiç memnun değil

Yesim
08 Kasım 2024 15:35

Benim yaklaşık 15 yıllık Swatch bir saatim var, su geçirmez. Bu zamana kadar da bir sorun yaşamadım ve her zaman pili bittiğinde ömürlük pil garantisi olduğu için gider değiştiririm. Ama pil değişiminde hiçbir belge vermedikleri için bundan bir önceki pil değişimimi Vadi İstanbul AVM'de yaptık ve çalışıyordu. Ama üzerinden 1 yıldan fazla oldu ve şu an saatimin pili bitti. Vadi İstanbul'daki şube kapandığı için Özdilek Park AVM'deki Swatch bayisine gittim bugün ve pil yerini açtıklarında pil yerinin gevşediğini, içindeki pilin su alıp pas yaptığını ve pilin aktığını gördüler! İnanamadım ve pil takılan yerinin yamultulduğunu söylediler! Yeni pili taktılar ama saat çalışmıyor, pil aktığı için bu saat çöp dediler ve beni gönderdiler! Nasıl olur? Bu nasıl su alır, su geçirmez saat? Bu pil yerini sizin bayiniz değiştirdi, içini ben gördüm. Eğer bir önceki değişimde de yamuk olsaydı, zaten teknisyen görürdü dendi. Ben şimdi kimle muhatap olacağım? Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar başvuracağım. Kaç bin liralık saat! Nasıl servis kaydı açmazsınız ve nasıl bu çöp denir? Ne olacak şimdi, her yere şikayet edeceğim! Yıllardır Swatch kullanırım ama bu sorun çözülmezse bütün haklarımı kullanacağım!

14 Kasım 2024 13:03

Swatch saatimle ilgili pil değişiminde ürünümün pil yuvasını yamultmuşlar yamulduğu içinde su geçirmeyen saat su almış ve pil akmış çalışmıyor deyip ürünü incelemeye yollattım ama bana gelen Özdilek'teki şubenizden dönüş makinemiz yok tamir edemiyoruz deyip geri yolladılar! Gelin alın makine ne zaman gelir belli değil gelir mi gelmez mi belli değil denmiş! Ürün elimde patladı ürünün yenisiyle değişmesini bile önermediler! Dava edeceğim ürünümü hem bozdunuz hem de telafi etmiyor olmanız size hiç yakışmadı!

Swatch Saat Mağaza Görevlileri Ve Plastik Kasa Mağduriyeti

11 Nisan 2024 18:00
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
27 Kasım 2023 00:35

Öykü
24 Haziran 2024 14:20
Swatch Saatim Su Aldı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Swatch Pil Değişimi Sonrası Saat Arızası

İbrahim
21 Ağustos 2023 23:25

Swatch Saatimde Sürekli Su Alma Sorunu Çözülmüyor!

Murat
13 Eylül 2025 23:45
Swatch Saatimde Sürekli Su Alma Sorunu Çözülmüyor!