Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace Otel Çalışanlarının İlgisizliği

23 Nisan 2024 13:31

5305 numaralı odada 21-23 Nisan tarihlerinde konakladık. Öncelikle bu büyük ve güzel tesiste yaşadığımız birkaç sorundan bahsetmek istiyorum. İki gündür sabah kahvaltıları oldukça sıkıntılı geçiyor. Bugün kahvaltı yapmadık bile. 'Geç kahvaltı' olarak belirttiğiniz saat 11:00 olmasına 10 dakika kala yiyecekler toplanıyor ve mekanın lambaları kapatılıyor. Çay istediğimizde ise garson bulmakta zorlanıyoruz. Bir garson bulup çay istediğimizde, çayın kendimiz almak zorunda kaldık ve başka bir garsonun yan masalara çay servisi yaptığını gördük. Önerim, yaz sezonu başlamadan önce garsonlarınızı ve restoran şeflerinizi bu konuda bilgilendirmenizdir. Ayrıca bu sabah saat 02:30'da rahatsızlık nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kaldık ve bellboy bölümündeki görevliye araç anahtarımı verdim. Ancak görevli sadece anahtarı uzatarak aracı otoparkta kendimizin bulmamızı söyledi. Gerekçe olarak ehliyetinin olmadığını belirtti. Daha önce saat 03:30'da tesise döndüğümüzde ise aynı kişiye aracımızı teslim etmişiz. Bu durumun gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Celal sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:19
Sueno Hotels Hizmet Kalitesi