Acı sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2024 19:20

Kayseri Park Suwen mağazasında 09.10.2024 günü 3 çorap aldık; bayan müdür ve satış elemanı çorabın çok sağlam olduğunu göstererek bizi ikna ettiler. Ödemeyi yaptım. Çorapları teslim almadan 8 değil 15 denye istediğimi söyledim. Bayan sarışın müdür ve çalışan kızlar aslında değişim hakkımız olmadığını nezaketen değiştirdiklerini hediye çekine dönüştürdüklerini üstüne 40 TL’ lik bir şey almamız gerektiğini para iadesi yapamayacaklarını söyleyerek kokulardan eklediler.

Alınan çorap paketten yırtık çıkınca 10.10.2024 tarihinde mağazaya giderek çorabı ve fişimizi gösterdik. İçeri kalabalıktı, o yüzden kibarca bizi dinlediler üzülmeyin hallederiz dediler, müşteriler de bizi dinlediği için üç müşterim var, bekleyin sistem yok dediler, değişim ya da iade alacaklarını söylediler. Beni 30 dakika içeride beklettiler. Kalabalık dağılınca içeride müşteri kalmayınca siz bunu hem kredi kartı, hem değişim hediye kartıyla almışsınız dediler. Bizim yapacağımız bir şey yok.

İade sistem kabul etmiyor, dediler. Ben iade almayacaklarsa neden bizi beklettiklerini sordum: güvenliği çağırdılar. 3 çorap için istediğiniz yere şikayet edin, bir şey olmaz, gidin müşteri hizmetlerini arayın dediler. Değişim yapayım o zaman deyince çorapları değiştirip fiş veremeyiz dediler. Eski fişimi de vermek istemediler, alın çorapları değişim yaptık dediler. Alışveriş fişimi isteyince eski fişimi verdiler. Bu çorapların numarası başka bunlar başka dedim böyle olmaz dedim.

Yeni fiş olmuyor, sistem kabul etmiyor, hediye çeki ya dediler. Anlamsızca fiş vermek istemediler. Bunun yasal zorunluluk olduğunu söylediğimde bayan sarışın müdür 3 çorap almama rağmen 2 çorabın fişini verdi. Eksik bu dediğimde yanlışlık olmuş unutmuşum dedi. Bunun yasal olmadığını söyleyince zor bela diğer çorabın fişini verdi.

İnsanlara nezaketsiz ve kaba davranıp küçük meblağlar (420 TL) yüzünden konuyu buraya getirmeleri gerçekten akıl almaz bir durum. Suwen gibi bir firmanın çalışanlarının böyle can sıkıcı konularla anılması beni çok huzursuz etti.

11 Kasım 2024 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

11 Kasım 2024 09:17

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılmış olup, paylaştığınız bilgiler ilgili birimlerimize iletilmiştir. Tarafınıza geri bildirim sağlanacaktır. Saygılarımızla SUWEN

11 Kasım 2024 09:38

Bulduğunuz çözüm sadece müşteri hizmetlerinden bir bayanın arayarak özür dilemesi değildir inşallah. Az önce arayıp sadece özür dilediler; sadece alt iç çamaşırında iade, değişim yokken; arayan kibar bayan defolu ve bandrolü açılmamış çoraba da değişim olmadığını söyledi. Ben Kayseri Park bayan müdürünüzün oyalayıp, bekletip, kandırarak dönüştürdükleri hediye çeklerinizi istemiyorum; az meblağ olsa bile sizin firmaya paramın geçmemesini; paramın iadesini istiyorum.

11 Kasım 2024 09:41

Bulduğunuz çözüm sadece müşteri hizmetlerinden bir bayanın arayarak özür dilemesi değildir inşallah. Az önce arayıp sadece özür dilediler; sadece alt iç çamaşırında iade, değişim yokken; arayan kibar bayan defolu ve bandrolü açılmamış çoraba da değişim olmadığını söyledi. Ben Kayseri Park bayan müdürünüzün oyalayıp, bekletip fiş vermek istemeyerek dönüştürdükleri hediye çeklerinizi istemiyorum; az meblağ olsa bile sizin firmaya paramın geçmemesini; paramın iadesini istiyorum.

14 Kasım 2024 09:41

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

Nilay sonuçtan çok memnun

Nilay
02 Nisan 2025 00:22
"Hızla çözüm üretildiği için teşekkür ederim"

Emine
25 Nisan 2024 14:49
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Suwen Özdilek Park Asla Gitmeyeceğim!

Fatma
26 Ocak 2024 21:07
Suwen Özdilek Park Asla Gitmeyeceğim!

Aykut
19 Kasım 2024 15:11