Yunus sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

SuperStep İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar
05 Aralık 2024 23:35

SuperStep uygulamasından sipariş verdim. Kendileri değil intersport göndermiş. ( intersport da bunların grubu imiş) ben alırken bunun farkında değilim. Ürün elime ulaştı ama küçük geldi. Uygulama ve web sitesinde kolay iade butonu yok. Aradım sordum gönderici SuperStep olmadığı içinmiş. ( ama bu grupta size ait? ) neyse bana Yurtiçi Kargo iade no verildi. Ama ilginç olan bana faturaya ek olarak iade nedeni yazın denildi. Ama üründe fatura yok dedim. Cevap; evet artık elektronik fatura var uygulamaya girin, fatura çıktısı alın kutuya koyun dendi. O kadar Hepsiburada Trendyol ve Amazon dan sipariş verdim. Böyle saçmalık görmedim. Size iade yapmak için önce yazıcı siparişi vereceğiz sanırım. ( SuperStep'e yazıcı da satabilir ne de olsa iade için gerekli) velhasıl ürünü geri almamak için kırk takla atan SuperStep'ten şikayetçiyim. Mağazasından da alışveriş yapardım ama artık asla.

06 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Yunus
06 Aralık 2024 14:03

SuperStep beni aradı. (Müşteri temsilcisi merve hanim) Ürünü fatura olmadan alamayacaklarını söyledi. Sanki fatura göndermek benim sorumluluğum gibiymiş gibi. Oysaki faturamı göndermeyen SuperStep kendisi. Ama şikayetim varda olumlu yorum yaparsam fatura olmadan kabul edeceklermiş. Lütuf ettiniz. Bazen para kaybedersiniz ama çok önemli bir tecrübe edinirsiniz. Bundan sonra Superstep'ten alışveriş yapmak mı? Bunun adı alışveriş değil

17 Ocak 16:00
iade-surecinde-yasanan-zorluklar-ve-iletisim-eksikligi-1.pdf
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Superstep İade Süresi Çok Uzadı Ücret Hala Yatmadı

14 Eylül 11:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 18:25
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 23:25
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 08:48
Yanlış Faturayla İade Sorunu Ve Tüketici Hakkı Mücadelesi