Hüseyin sonuçtan çok memnun

Samsun Piazza SuperStep.

Hüseyin
12 Aralık 2023 14:54

Samsun Piazza Super Step'ten aldığım ayakkabı 5 ay sonra taban ve saya ayrılmaya başladı. İncelemeye gönderdim ve sonuç lehime oldu. Fakat mağaza çalışanları, ellerinde ayakkabının aynısından kalmadığını, 6 ay önce aldığım fiyat üzerinden başka bir ayakkabı seçebileceğimi söylediler. Ancak, ayakkabının şu anki değeri 650 TL fazlaydı. Ürünün aynısının temin edilmesini istedim. Mağaza ise, 'Buna da müsaade edemiyoruz, ancak gelirse alabilirsiniz. 1 hafta da olur, 5 ay da sürebilir' dedi. Fakat 'Biz isteyemiyoruz' dedi. Renk ile ilgili bir sıkıntım olmadığını belirttim; ancak fiyat farkı talep edildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise 'Sorununuzu çözemiyoruz, gönderim yapamıyoruz, beklemek zorundasınız' denildi.

12 Aralık 2023 15:08 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2023 19:11

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

08 Mart 2024 13:24
SuperStep Müşteri Hizmetleri Bilgisizliği
Mükerrem sonuçtan hiç memnun değil

Mükerrem
15 Mart 2024 14:32

13 Eylül 2024 09:36
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 15:50
Tayfur sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 12:49