Servet sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 22:48

10.12.2024 tarihinde Sunexpress firmasında Berlin-İzmir ve İzmir-Diyarbakır aktarmalı olarak PNR kodu ile bilet aldım. Uçak yaklaşık 3 saat rötar yaptı. O esnada valizleri teslim ettik fakat uçaktaki rötar sebebiyle İzmir-Diyarbakır uçuşuna yetişemedik ve farklı bir uçakla sabah 05:45’te Diyarbakır’a geldim. Ancak valizimin olmadığını görünce kayıp eşya bürosuna müracaat ettim, valizimin uçuş yaptığım uçakla gelmediği söylendi. O esnada tutanak tutuldu. Durumun akıbeti ile ilgili bilgilendirileceğim söylendi. 12.12.2024 tarihinde Diyarbakır Havalimanı'ndan arandım ve valizimin geldiği söylendi. Havalimanından valizi teslim almadan önce teslim aldığım personelin önünde açtım ve valizimin içindeki özel eşyalarım ve hediyelik eşyalarımın olmadığını gördüm. Valizi Berlin’de teslim ederken 30 kg olarak teslim ettiğim valiz, Diyarbakır’dan 15 kg olarak teslim edildi. Buna dair bütün belgeler ve tutanaklar bende mevcut. Yurt dışından aldığım ürünlerin faturası bende mevcuttur. Ayrıca olmayan faturaların kredi kartı ekstreleri de mevcuttur. Yaşadığım mağduriyet devam ediyor. Sunexpress verdiği cevapta sorumlu olmadıklarını belirtiyor. Akıl var, 15 kg buhar olup uçmadı ya.

24 Aralık 2024 23:56

10.12.2024 tarihinde Sunexpress firmasında Berlin-İzmir ve İzmir-Diyarbakır aktarmalı olarak PNR kodu jaejek bileti aldım. Uçak yaklaşık 3 saat rötar oldu o esnada biz valizleri teslim ettik fakat uçakta olan rötar sebebiyle İzmir Diyarbakır uçuşuna yetişmediğimizden farklı uçakla sabah 05:45 saatindeki uçak ile Diyarbakır a geldim. Ancak valizim olmadığını görünce kayıp eşya bürosuna müracaat ettim, valizimin uçuş yaptığım uçakla gelmediği söylendi. O esnada tutanak tutuldu. Durumun akıbeti ile ilgili bilgilendirileceğim söylendi. 12.12.2024 tarihinde Diyarbakır havalimanından arandım valizimin geldiği söylendi. Hava limanından valizi teslim almadan önce teslim aldığım personelin önünde açtım ve valizimin içindeki özel eşyalarım ve hediyelik eşyalarımın olmadığını gördüm. Valizi Berlin de teslim ederken 30 kg olarak teslim ettiğim valiz Diyarbakır dan 15 kg olarak teslim edildi. Bu kg kaybı nerede? Sürekli beni haksız çıkartmaya çalışıyorsunuz fakat bu kayıp olan kg içinde olan eşyalarımı talep ediyorum. Toplam 15 kg kayıp olan valizimi ne yaptınız? Eşyaları çıkarıp satıyor musunuz? Değerli olan ne varsa çıkartmışsınız. Şikayet ettiğim de valizi gümrükten çıkartmış olabileceğini söylüyorlar. Yasaklı hiçbir şey valizde yok olmaz. Valizimin kaybolan kg buharlaştı mı? Kendi paramızla rezil oluyoruz.

valizim-buharlasti-sunexpress-magduriyeti-3.jpg
valizim-buharlasti-sunexpress-magduriyeti-2.jpg

09 Ocak 2024 03:21

29 Ağustos 2023 23:24

19 Nisan 2024 09:15
Sunexpress Bagajımı Kaybetti. Maddi Ve Manevi Zararım Var
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 21:17

29 Haziran 2024 23:55