19 Temmuz 2024 19:00

19.07.2024 tarihli İzmir-Antalya havaalanı XQ9090 kodlu saat 07.20 uçağı ilk önce 18.30’a, daha sonra 19.30’a, daha sonra da 22.35’e ertelendi. Tekrar mesaj geliyor, 21.00 yazıyor. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? İş görüşmeme sizin yüzünüzden geç kalıyorum. Bir gün önceden veya birkaç saat önceden ertelenme mesajı da gelmedi. Bunu bile atmaktan aciz misiniz? Sizin yüzünüzden hem geç kalıyorum hem sabahın köründe boşu boşuna havaalanına geliyorum. Bagajı verdikten sonra tamam, o zaman otobüsle gideceğim, bagajı getirin dedim. Biletimi istediler, bileti verdim. Üstüne üstelik ben fark etmesem akşamki uçağa alınmayacakmışım bile. Verdiğim pasaportum Cem Tuğrul K**** iken, check-in yapan arkadaş F******* Ç**** Y***** adına birisine check-in yapmış. Siz bagaj vermemiş olarak gözüküyorsunuz diyorlar bana. Tam valizin gelmesi için 3 saat bekledim. Valizi aldıktan sonra iptal işlemi yaptırmak istedim ama size güvenmediğim için en uygunu arayıp sordum. Onun iptalini yapmamışlar. 5 saati geçen işlemler için kesintisiz ücret iadesi, ikram hakkı ve ulaşım konaklama hakları mevcuttur. Bunlar verilmediği takdirde gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim.

22 Temmuz 2024 08:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

İlay sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 15:16

20 Temmuz 2023 19:56

29 Temmuz 2024 01:09
Beste sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 00:21