Mustafa sonucu yetersiz buldu

02 Şubat 2024 15:50

Dosya Numarası: Sun-08844680
Hasar görmüş valizim için SunExpress sitenizde belirtildiği gibi iletişime geçtim. Özellikle sitenizde:

'Eğer bagajınızın hasar gördüğünü havalimanından ayrıldıktan sonra fark ettiyseniz;
Bagaj hasarını İletişim Formumuzu doldurarak bize yazılı olarak iletmek için yasal olarak 7 günlük süreniz bulunur. Bu durumda, sizden hasarı neden ilk önce havalimanında bildirmediğinize dair açıklama talep edebiliriz.'

kısmını dikkate alarak zaman ayırıp hasar bildirim işleriyle uğraşarak formu doldurdum ve tarafınıza gönderdim. Aldığım cevap bende büyük hayal kırıklığı yarattı. İlgili arkadaşın cevabı:

'Bu durumu varış havalimanında genellikle Gelen Yolcu Terminali'nde bulunan Kayıp & Buluntu Eşya Bürosu'na bildirmek ve burada görevli personelin yardımıyla Bagaj Aksaklık Raporu'nu (PIR) doldurmak yolcu olarak sorumluluklarınız arasındadır. Bu nedenle, Bagaj Aksaklık Raporu ile kayıt altına alınmamış hasar veya kayıp bildiriminizi değerlendiremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.'
Gönderen elemanınız: O****** S.

Bunun için güzel bir atasözü var: 'Bu ne lahana turşusu, bu ne perhiz.'

Konunun aydınlatılmasını ve internet sitenizdeki sözlerinize sadık kalmanızı temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.

Mustafa K********

02 Şubat 2024 17:01 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Şubat 2024 00:24

Merhaba, Aradan beş gün geçti henüz bir geri dönüş sağlanmadı! Cevabınızda en kısa sürede geri dönüş sağlanacak demiştiniz.

11 Şubat 2024 12:07

Merhaba, Sunexpress ısrarlı ve istikrarlı kalmamın sonunda hasarı bsr miktar ödeme ile tazmin etti. Yorucu bir süreç oldu, müşteri memnuniyeti adına üzücü oldu. Teşekkür ederim.

Ahmet sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 10:12
"Firma kısa zamanda hatasını anladı ve cüz-i miktarda olsa hatasını telafi etti teşekkür ediyorum."
Sunexpress Hava Yolları Hasarlı Bagaj
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 22:58
Yeni Alınan Valizimin Hasarı İçin Sunexpress'ten Yetersiz Destek Aldım
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları Bagaj Hasarı Sonrası Yasal Haklarım Görmezden Gelindi

19 Ekim 2025 12:45
sunexpress-hava-yollari-bagaj-hasari-sonrasi-yasal-haklarim-gormezden-gelindi-2.jpg
sunexpress-hava-yollari-bagaj-hasari-sonrasi-yasal-haklarim-gormezden-gelindi-1.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:24
Sunexpress Hava Yolları Hasarlı Bagaj Konusunda Kendi Politikasına Uymuyor
Sunexpress Hava Yolları Hasarlı Bagaj Konusunda Kendi Politikasına Uymuyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 17:16