30 Mayıs 2024 10:54

21.02.2024 tarihinde maalesef kayıt parası yollamak gibi bir hata yaptım. Evim çok yakın olmamakla birlikte iş yerim stüdyoya çok uzak ve ters düşüyor. Tuzlada oturuyorum stüdyo soğanlıkta. Bir gün derse gitmeye çalışırken 3 saat yol çektim ve anladım ki gidemeyeceğim. Daha hiç derse başlamadan M***** g* dedim ki ''ben gelemeyeceğim çok uzun sürüyor, hiç başlamadan para iademi yapabilir misiniz? '' M***** g*'de bana ''Para iadesi yapamıyorum, senin paranla hocanın ücretini ödedim maalesef olmuyor. İstersen hafta sonu açmıyorum ama senin için açarım seni de evinden alır evine bırakırım'' dedi. Bende ''öyle olursa çok iyi olur'' dedim. Ama asla hafta sonu açmadı, neredesin neden gelemedin diye sorulmadı. 3 derse ancak gidebildim bunlarda resmi tatillerde olduğu için. 20 ders 5000 TL'den anlaşmıştık. 3 derse gittim ve 17 dersim kaldı. Dersin tanesi 250 TL. Ben 4000 TL attım bana iade edilmesi gereken tutar : 3250 TL. Asıl sorunumuz şu M***** g* inanılmaz üslup sorunu yaşayan, anlama zorluğu yaşayan biri. 1 haftadır şunun için beni uğraştırıyor. Dersleri iptal etmedim kendin gelmedin diyor ama 1 hafta tadilat var diye iptal etti (sonra hoca tutmuş ama benim 20.00 daki derse gidebilmem için 19.00 da evden çıkmam gerekiyor. Bana 19.30 da haber veriyor ve sonra da üslupsuz bir şekilde ''kocaman kızsın bunu akıl edemiyor musun? '' diyor.) Birkaç kere de hocanın çocuğu hasta olduğu için iptal etti. Yine yukarıdaki gibi bilgi verildi ama benim gitmem mümkün değildi. Anneme hakaretler etti bu beni çok sinirlendirdi. Nereye sorarsan sor asla iade yok dedi. Sordum ikametgah değişiminde iade oluyor dedi. Bende evleniyorum ve Küçükçekmece'ye taşınacağım. Bunu söylediğimde de bana kanıtlaman gerekiyor diyor. Hiçbir şekilde anlaşmaya varılacak gibi değil. Bu işin peşinin bırakmamı istiyor ama asla bırakmayacağım. Almadığım bir hizmetin parasını ödemeyeceğim. Kayıt olurken üyelik bile oluşturulmadı bana. Herhangi bir yere imza vs. Atmadım. Ve en başında derslere hiç gitmeden iade etmek istediğimde sanki sadece benim paramla dönüyormuş gibi iade edemem canım dedi. Gittiği yere kadar götüreceğim. Bu işin peşini asla bırakmayacağım. Bugünkü telefon görüşmesinde de atarım kalan 5 dersin parasını yürüyüp gidersin dedi.
Çok üslupsuz ve saygısız bir konuşma tarzı. Çok büyük bir hata yapmışım buraya para vermekle. 6 yıldır bu işi yapabilmesinin sebebi de sanırım bütün üyelere böyle yapması. Yoksa böyle bir insanın bu kadar ileri seviyede olabilmesi imkansız.

Nuray
Nuray
06 Haziran 2024 09:47

1500-1500 atacağını söyledi. 250 TL'yi hesaba katmıyor sanırım. Hala ileri seviye üslup sorunu yaşıyoruz. Stüdyoya 5 kere gittim ve her gittiğimde oturup sohbet muhabbet ettik. 1 sayfa kağıdı imzalatamamışlar bana :)

Gamze
Gamze

Hala durum aynı mı? Bir ilerleme oldu mu

Melike sonucu yetersiz buldu

Moonlight Pilates İle Yaşadığım Sorunlar