Bosphorus Kano - Kürek İşletmenin Düzensizliği Ve Saygısızlığı

10 Temmuz 2024 01:08

4 ders kürek aldım, rahatsızlandığım için son dersimi ertelemek etmek için sürekli iletişimde olduğum numaraya yazdım, bana başka bir numaradan rezervasyon yaptığımı söyledi. Bende bu hattan yaptığımı ekran görüntüsünü iletim, detaylıca yazdım. Sonra yine alakasız soruldu, ilk derse nasıl geldiniz ( işletmenin düzensizliği ve takipsizliğinden bahsetmiyorum bile ) hala numarayı atmadı. "Diğer hat üzerinden devam edebilirsin" yazdı dedim "rica etsem diğer hat numarasını iletir misiniz, ikna olduysanız artık" dedim. Sonra "nereden rezervasyon yaptığınız bilmiyorsunuz" dedi bir payladı yine. Teknik olarak ekran resmi iletiyorum rezervasyonu nasıl yaptığımı dedim uzatmaya gerek yok. En son şaka mısınız sabah sabah dedim. Yazdıklarımı okumayıp sürekli olarak nereden rezervasyon yaptığınızı bilmiyorsunuz vs. Tuhaf tuhaf ithamlar bir küçük görmeler. Bir an dedim işletmeleri mi karıştırdım, kendimden şüphe ettim. O kadar yazılanı okumuyor ve karşı tarafla iletişimi nezaketten o kadar yoksun ki. Sonra bana "Lütfen uzatmayın ve derslere devam etmeyin" gibi saçma sapan cevaplar geldi.
İlk dersimi 10.00'da alıp 10.40'a kadar hoca bekledim mekanda kimse yok tek bir açıklama yok şikayet etmedim. 3. Derste bindiğim kürek bakımları yapılmamış dengesizdi, hoca kendisi söyledi verimsiz gibi bir ders oldu. Disiplinsiz saçma sapan iş yapıp bir de insanlara okuduğunu anlamadan had bildiren tuhaf bir işletme sahibi. Kendisinin işletme sahibi olduğunu aktarması da başka bir şok bunca yıllık yerli Kanlıcalı'yım, böyle bir esnaf yoktur.
Karşısındaki tepki gösterince saygıdan bahseden, senli benli yazan, olaylar karşında akılcı muhakeme yapamayan birisi. "Şaka mısın yazarsan böyle çok sevdiğin kürekten diye men edilirsin" gibi akla hayale gelmeyecek duygu duygu durumunda olması, ama gelme deyip paranı iade edemeyecek kadar da söylediğinin arkasında durmayacak bir model.

Son not: önerip gönderdiğim hocalarım vs hepsi üzücü bir deneyimdi Tuğçe nasıl gidiyorsun diye 24 saat olmamışken bu olayı yaşadık. Fiyatı diğer yerlere göre daha yüksek olan ama hizmette kalite olamayan yer. Neyse ki 4 ders alıp deneyeyim dedim. Bu arada kano kürek yaparken takip teknesi vs de yok hiç görmedim, son üç yıldır izliyorum.

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13