İsmail sonuçtan çok memnun

Stilevs Kullanımı Kolay Ancak Dayanıksız Kıyma Makinesi

Stilevs Kullanımı Kolay Ancak Dayanıksız Kıyma Makinesi
23 Mayıs 2024 11:12
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi, ilginiz için teşekkürler”

Stilevs Chefturco Kıyma Makinesi'nin kullanışlı aparatları olduğu için merakla almıştım. Geçen gün köfte için kuru ekmekleri azar azar çekerken, 'tak' diye bir ses geldi ve helezonu dişlisi ile birlikte çok kolay bir şekilde kırıldı. Makineyi bir yıldır kullanıyorum. Bu parçanın bu kadar kolay kırılması hiç normal değil. Önceki makinem M***kıyma makinesini 25 yıldan fazla kullandım ve hala çalışıyor, hiçbir sorun yaşamadım. Garanti kapsamındaki Stilevs Chefturco kıyma makinesini Karabük'teki yetkili servise götürdüğümde, bu parçaların garanti dışında olduğunu söylediler ve ücret talep ettiler. Ücretsiz bir şekilde bu parçaların temin edilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

23 Mayıs 2024 23:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

07 Haziran 2024 13:41

Sorunum giderildi, ilginiz için teşekkürler

Müjgan
Müjgan

Merhaba bir önce sıkıntının aynısı şuan bende yaşadım çevirme dişlisi bir anda Cat diye kırıldı bu parçayı bulmak zor mu çok aradım ama aynısı ni bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

İsmail

Yetkili servislerde oluyor veya sipariş edilebiliyor.

Stilevs Kıyma Makinesi Parçaları Dayanıksız Ve Servis Sorunu

Dilek