Adnan sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Servis Arızamı Tamir Etmedi

SsangYong Servis Arızamı Tamir Etmedi
01 Haziran 2023 13:17

Ben 2020 yılında Diyarbakır'dan Korando sıfır aldım, servis bakımlarına düzenli gittim, en son 50 bin bakımı ve araç ekranında ara ara yanıp sönen arıza lambası için Diyarbakır servisine gittim. Bana aracın bakımını yaptıklarını ve arızasını düzelttiklerini söylediler, ben çıkıp Urfa'ya döndüm maalesef ertesi sabah aracıma bildiğimde yine aynı arıza lambası yanıyordu, servisi arayıp durumu izah ettim ve orada görevli e** bey diye bir arkadaş beni telefonda bir dövmediği kaldı. Daha sonra Ssanyong müşteri ilişkilerini aradım, geri döneceklerini söylediler ama dönüş olmadı. 370 km yol yaptım yaklaşık 7500 TL param gitti ama elde var sıfır. Mahkemeye başvuracağım. Araç ne kadar iyi olursa olsun, servis iyi değil ise bir işe yaramıyor.

10 Ağustos 2023 17:05 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın Adnan Bey, Satış Sonrası Koordinatörümüz ile yapmış olduğunuz görüşmeden memnun kaldığınız tarafımıza ulaşmıştır. Bundan sonraki servis işlemlerinde size en yakın yetkili bayilerimize bekleriz. Sağlıklı, mutlu günler dileriz. KGMobility Türkiye - Şahsuvaroğlu Grup

Adnan
Adnan
10 Ağustos 2023 18:13

Yalan söylemenin hiçbir anlamı yok, ben memnun kaldığımı kimseye söylemedim. Beni arayan arkadaş yardımcı olmaya çalıştı ama sorunum çözülmedi. Bu kafayla işiniz zor.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ducato Aracımın Kronik Motor Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Ramazan
01 Mart 2025 14:52
Yilmaz sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2023 15:50
"Sorun Bölge müdürü Osman bey tarafından ilgilenildi, yapılan hatalı işlemler giderildi"

Fiat Scudo İle Sürekli Bakım Sorunları Ve Ekstra Maliyet

Bülent
22 Aralık 2024 13:24
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Ymy İzmir Mağduriyet Yarattı

29 Aralık 2023 14:45