Soylu AVM'den Sürekli İcra Tehdidi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

09 Aralık 2024 13:13

Soylu AVM'den alışveriş yaptım ama başıma birkaç sıkıntı geldi. Ekim ayından gecikmem var, 65 günlük bir gecikme. 15'inde sıkıntılarımı gidereceğim ama sürekli 'bugün ödenmese icra' diyerek bir aydır her gün panik yaptırıyorsunuz. 15'inde bütün borcumu kapatacağım dememe rağmen, 4 gün müsaade edin diyorum, sanki küfür etmişim gibi ters ters konuşuluyor. Eski müşterinizim, daha önce böyle bir şey olmadı. 15'ine kadar sorun yok denilmiyor, mağaza 90 gün diyor, sözleşme öyle ama insanı bunaltıyorsunuz. 15'inde ödemezsem verin icraya diyorum. Bugün de bugün ödeyebilecek olsam zaten öderdim. Tek ricam, 15.12.2024'e kadar idare edin diyorum.

14 Aralık 2024 10:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba değerli müşterimiz öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili sizleri aradık fakat üzülerek belirtmeliyim ki cevap alamadık. Sizleri tekrar arayacağız. Sağlıklı günler dilerim

Emre
Emre

Merhaba iyi akşamlar bana da 2 gün önce böyle bir mesaj geldi 60. Gününde icraya verilecek diyor verirler mi sizde nasıl bir süreç işlendi

İdris
İdris

Sizde sözleşmede kaç gün deniliyor

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı İcra İşlemi İle Mağduriyet

30 Aralık 2024 01:27