Güray sonuçtan hiç memnun değil

Sony Eurasia Vatan Bilgisayar - Sony Kamera Servis

28 Mayıs 2024 17:59

Vatan Bilgisayar üzerinden aldığım Sony A6400 modelli kameramın aldıktan sonra 6 ay içerisinde kart girişinde bir arıza meydana geldi. Vatan Bilgisayar aracılığı ile servise gönderdim. 3 hafta kadar sonra beni telefonla bir numara aradı ve kullanıcı hatası olduğunu söyleyip fahiş bir fiyat istedi. Ben de ne tür bir yanlış kullanım olabileceğini sordum. Kartı ters takmışsınızdır dediler. Takılamayacağını açıkladıktan sonra mail atacaklarını söylediler ve Sony Türkiye'nin numarasını verdiler. Onları aradığımda direk olarak servisle konuşmamı söylediler. Vatan'ın sisteminde ise ürünüm halen servis yolunda gözüküyordu. 3 iş günü sonra Vatanı arayıp durumu anlattığımda sistemde göremediklerini, sonra aramamı söylediler. Evvelsi gün aradığımda bana servisi aramam gerektiğini söylediler. Tekrar servisi aradığımda ise kartı ters taktığımı ya da takarken veya çıkarırken zorlamış olabileceğimi söylediler. Bunların hiçbirisi olmadı. Sonrasında ise ürünümü Vatana geri göndereceklerini garantiden çıkardıklarını söylediler. Süreç boyunca ne Vatan Bilgisayar ne de Sony servisi yardımcı olmadı ve şimdi de ürünümün garantiden çıkarıldığı söyleniyor. Bundan sonra ne Vatandan bir ürün alırım ne de Sony marka bir kamera. Servis süreci oldukça kötü. Ürün elime geçer geçmez de Tüketici Hakları'na göndereceğim.

06 Haziran 2024 09:52 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize ulaşarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

Güray
Güray
13 Haziran 2024 12:44

İlgili numarayı aradım hiçbir şekilde ilgilenmediler ve yardımcı olmadılar. Bana başka bir numara da vermediler.

Gamze
04 Temmuz 2024 22:28
Vestel Müşteri Hizmetleri Terbiyesizliği Ve Sorunun Çözülmemesi
Vestel Müşteri Hizmetleri Terbiyesizliği Ve Sorunun Çözülmemesi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
03 Nisan 2025 15:08
Kamera Arızası Ve Yetersiz Çözüm
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Servisten Çözüm Alamayan Arızalı Kamera Deneyimi

17 Eylül 2025 19:20
servisten-cozum-alamayan-arizali-kamera-deneyimi-2.jpg
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 17:53

Cüneyt