Mustafa sonuçtan memnun değil

22 Ağustos 2024 18:07

Sompo firmasına kayıtlı sigortalı aracın duran arabama çarpması sonucu değer kaybı dosyası açtırmak için Sompo sigortaya web adreslerinden başvurdum. Web form adresi:http://www.somposigorta.com.tr/hasar-evrak-bildirim-formu adresine istenilen dosyaları sisteme yüklemeye çalıştım ama sistemden kaynaklı dosyalarım tek seferde yüklenemedi. Bunun sonucunda sompo müşteri hizmetleriyle konuşma ihtiyacı duydum.
Onlar da bana sistemlerinden dolayı dosyaları parça parça yükleyerek sisteme yüklememe söylediler. Bende öyle yaptım sonra dosyaları yüklediğime dair talep numaraların fotolarını çektim. Bunları görselde paylaşıyorum.
21/08/2024 tarihinde sisteme yüklediğimden bir hafta sonra, telefon ile arayarak dosya değer kaybı numarasını öğrendim ve kendilerine sorduğumda inceleme altında olduğunu söylediler. Bugün ise kargoyla tebligat aldım bu tebligatı da görselde paylaşıyorum. Tebligat 20/08/2024 tarihinde düzenlenmiş eksik evrak olduğunu söylüyorlar ama halbuki dünkü konuşmamızda eksik evrak olmadığını inceleme altında olduğunu söylemişlerdi.
Burda bir tezatlık oluşturmaktadır. Tebligatta ki yazan eksik evrakları 14/08/2024 tarihinde sisteme parça parça yüklemiştim. Sistemlerine yüklediğim için bende güvensizlik yaratmaktadır. Değer kaybı dosyasını açtıramıyorum. Ben mail atmak istediğimde mail adreslerinin olmadığını söylüyorlar. Bu daha fazla güvensizlik yaratıyor bende. Kısacası evrakları yolladım ama bana eksik evrak olduğunu söylüyorlar. Mailden yollayabilseydim bu durumu daha rahat kanıtlayabilirdim. Değer kaybı dosyamın açılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

sompo-sigorta-arac-deger-kaybi-dosyasi-8.pdf
23 Ağustos 2024 09:27 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Ali Hikmet S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 23.08.2024 tarihli görüşme ile ödeme tarihine ilişkin bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
24 Mart 2025 11:32
Sompo Sigorta İle Yaşanan Tesisat Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

55 Gündür Bekleyen Pert Araç Ödemem Neden Yapılmıyor

Cemil
14 Ağustos 2025 12:32
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İkame Araç Sürem Erken Kesildi, İşim Ve Hastalarım Etkilendi

Ahmet
01 Şubat 18:45
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta Ödeme Yapmayarak Müşterisini Uzun Süre Mağdur Etti

Sibel