Ender sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Liva Konutları Altındaki Şok Market Personeli Disiplinsiz

17 Ağustos 2024 10:56

Malatya, Yeşilyurt, Bostanbaşı Liva Konakları altında bulunan Şok Market'te çalışan personeller çok saygısız. Müşteri olarak kasaya gidiyoruz, ancak 'Telefonla konuşacağım' deyip dışarı çıkıyorlar. 'Kasaya bakar mısınız?' dediğinizde 'Telefon saatim, arkadaşa söyle o baksın' diye birbirlerine durumu satıyorlar. Böyle pervasız bir çalışma şekli olamaz. Müşteriyle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorlar. Bir tanesi açmış kasa başında çitos yiyor, ağzını şapırdatarak konuşuyor. En saygısızlık konusu da 'Kasaya kim bakıyor?' dediğinizde 'Ben bakıyorum' deyip şaka yapmış gibi arkasını dönüp elindeki işi bitirmeye uğraşıp müşteriyi bekletiyorlar.

17 Ağustos 2024 11:14 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Ender
Ender
17 Ağustos 2024 11:17

Merhaba Şok market yetkilisi, 1. İncisi şikayetimde açık adres verdim zaten, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi Liva konakları altında bulunan sok market demişim? Daha nasıl bir açık adres istiyorsunuz anlamadım? 2. İncisi adıma gerek yok sorun personellerinizin davranışının çözülmesi. Kasada keyfi olarak müşteri bekletmemesi gerekir. Bunun isimler alakası yok.

17 Ağustos 2024 11:32

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

13 Ocak 2024 20:23
Nur sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 14:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Alucra Mağaza Çalışanlarının Sorumsuzluğu

12 Ağustos 2023 19:15
Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 18:07
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 17:20

Şok Marketler Kategorileri