Smeg Türkiye'den Kusurlu Ürün Ve İade Sorunu

07 Aralık 2024 02:52

Trendyol smeg Türkiye üzerinden 2 adet siparişte bulundum. Hamur yoğurma makinesi kusurlu bir şekilde geldi ve geldiği gibi destek talebi ve iade talebi oluşturdum. Kampanyanın içinde olan ek aparat da yollanmamıştı. Aparatları kutunun kenarına sıkıştırdıkları için çıkarırken kutu hasar aldı. Smeg Türkiye'yi aradım ve bana kutu hasar alsa da kutuyu yollamamı, içine aparatları vs koymam söylendi. Kendi söyledikleri şeyi yapmama rağmen bugün kutu hasar gördü. İadeyi kabul edemeyiz diyorlar, Tüketici Hakları'na saygıları yok iade hakkımın olmadığını söylüyorlar, kanunen 15 gün içinde ürün kusurlu olsun olmasın iade hakkı var tüketicinin ama bu hakkı yok sayıyorlar. Ne değişim ne iade hiçbir şekilde çözüm sunmadılar. Markanın en pahalı ürünlerinden biri, güya sıkıntı çıkmasın diye orijinal satıcıdan aldım ama hayal kırıklığı. Yetkili birinden çözüm bekliyorum, iade birimi dönüş Yapacak diyorlar, bağlamıyorlar, yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım. Smeg Türkiye tüketiciyi mağdur etmemeli.

09 Aralık 2024 15:53

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurum sonucunda iadem onaylandı.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Alınan Smeg Hamur Makinesi Bozuk Ürün Gönderiyorlar

Sinem
28 Ağustos 2024 22:18
Trendyol'dan Alınan Smeg Hamur Makinesi Bozuk Ürün Gönderiyorlar
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Hamur Yoğurma Makinesi Tam Bir Hayal Kırıklığı

Dilan