Nuran sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 11:17

Smeg'den TR4110BL1 Ocak, KT90BLE Davlumbaz ve C8173N1F No frost aldım. Ürünlerim 10 gün önce geldi ve iki gün önce bağlantı için servis geldi. Ancak davlumbazda 5 adet çizik ve ocakta da çatlak ve çizikler mevcut. Servis firmayı bilgilendirdiğini söyledi fakat alıcı firmam da mail atmasına karşılık, Ürünlerini Türkiye'de sağlayan firma olana "Boğaziçi ith. Dış. Tic. Paz. Ltd. Şti." benim sorunumu çözmüyor. Beni bugün arayan M***Hanım. Onlara foto gelmediğini ve bu sanki benim hatammış gibi konuşarak eğer yerinde değişen parça ise yerinde değiştireceğini yoksa kullanmadan beklememizi aldıracaklarını söylüyor. Yeni ürünlerin gelmesi için tarih vermiyor ki bu ürünlerin gelmesi bile 2-3 ay sürmüşken, neden 2-3 ay daha beklemem gerekiyor? Bu süreçte evde yemek yapamayacağım böyle bir şey söz konusu bile olamaz, bu durumu nasıl çözeceksiniz?

21 Haziran 2023 21:09

Boğaziçi ithalat aracılığı ile aldığımız smeg Victoria kuzine ve davlumbaz ve ankastre buzdolabının tamamı defolu geldi. Ki davlumbaz ve kuzineyi 3ay buzdolabını 6 ay beklemiştik. Geri gönderdik 5gün içinde yeni ürün gönderdiler. Bu hızın sebebini ürünleri bugün servis açtığında anladık, gelen ürünlerin 3ü de defolu 2si bir belli ki teşhirden sökülmüş çünkü elektrik kablolarının üstünde boya lekeleri ve buzdolabı da yine defolu. Benim paramın karşılığı olan defosuz ürünlerimi gönderin. Bu nasıl bir vicdan yemek yapamıyoruz evde dolap yok. Resmen paramızla rez! L olduk.

profile profile
16 Haziran 2023 14:17 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli tüketicimiz. telefonda görüşmüş olduğumuz detaylar doğrultusunda cihaz değişim işlemleriniz yapılacaktır. bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

21 Haziran 2023 20:53
Smeg Çizik Gelen Ürünler

Cihaz değişimleri yapılacaktır diye cevap yazmışsınız. 20.06.2023 de başka yerden sökmüş olduğunu defolu cihazları gönderdiğiniz için teşekkür mü edelim. Defolu ürünlere karşılık gelen ürünlerin 3ü de defolu. Parayla rez! I olmanın karşılığı smeg ve Boğaziçi ithalat tır.

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
09 Ağustos 2024 16:22
Bosch Ocak Ve Davlumbazın Asla Çıkmayan Lekeleri
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 00:19
Siemens Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 12:43
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
16 Mayıs 2023 13:28