Cem sonuçtan hiç memnun değil

İPhone Garanti Dışı Kalınca Nsmart - Smart Servis Çözüm Getirmiyor

03 Ocak 2024 12:51

Ağustos ayında Teknosa online alışveriş sitesinden iPhone 11 Pro Max yenilenmiş telefon satın aldım. Bir yıl Apple garantisi ile satıldı. Telefonun menüsünde kapsam süresi olarak Ağustos 2024 tarihi görünmekteydi. Ancak dün, tesadüfen menüde gezerken ürünün garanti kapsamı dışında kaldığını fark ettim. Teknosa ile iletişime geçtiğimde beklenmedik bir tavırla karşılaştım; 'Ürünü bizden almadınız, Nsmart firmasından aldınız, bizi ilgilendirmiyor' denildi. Teknosa parayı alıyor ve satışı tamamlıyor ama 'bizden satın almadınız' diyor. Nmart - Smart servis firmasına yönlendiriliyorum. O firma ise 'Siz orada yazana bakmayın, garantisi bize aittir' diyor. Teknosa'nın kurumsallık ile alakası olmadığına dair bir izlenim edindim. Siteden satın aldığım ürüne, ekranlarından sipariş numarama kadar görüntüleyebildikleri halde 'ürünü bizden almadınız' ifadesini kullanıyorlar. Anlaşmalı satıcıların sattığı ürünlerde Teknosa hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. Satıcı ise başlangıçta ürünü garantili gösterip, daha sonra garanti dışı kaldığında 'onun garantisi biziz' yaklaşımını benimsiyor. Teknosa'dan alışverişi, güvenilir kurumsal bir satıcı olduklarını düşündüğüm için yaptım. Ancak Teknosa, derdimi anlatmaya çalışırken bile benden mesaj veya e-mail göndermek için rıza almaya çalışıyor ve dinlemiyor. Mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Gerekirse buradan söz konusu firma ile olan yazışmaları da yayınlayabilirim.

03 Ocak 2024 17:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhabalar Cem bey, Konu ile ilgili sanırım bir bilgi karışıklığı var, detaylı bilgi için sizinle iletişime geçilecektir. , Saygılarımızla.

İklim sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 22:00
Destek Bilişim Satıcılı Teknosa Güvenceli Yenilenmiş Telefon!
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Diye Aldığım İphone 11'in Ekran Arızası Kullanıcı Hatası Denilerek Reddedildi!

10 Temmuz 2025 11:31

13 Ekim 2023 22:17