15 Aralık 2024 17:06

📍📍📍📍İyi günler herkese, Roborock Q8 max robotumun sadece su püskürtme kısmında bir sorun vardı, garanti kapsamında yetkili servise ulaştırmak istedim. İnternetten Smart fıx dayanıklı ev aletleri Antalya şirketinin telefonunu yetkili servis diye aradım. Aslında Roborock şirketi sanarak aradım çünkü öyle gözünüze sokacak şekilde Roborock yetkili servis diye yazmışlar ki! Bursa dan arıyorum beni en yakın şube diye Antalya şubesine yönlendirmişler! Aras Kargo ile paketlemeyi güzel yapıp gönderdim kutusunda. Bir hafta sonra dönüş yaptılar müşteri hatası 9000₺ masraf ve dönüş için kargo parası talep ettiler! İstemiyorum deyince 1500₺ hasar tespit parası istediler! Bunu daha önce söylememişlerdi! Tüm itirazlarıma rağmen kabul etmediler. Mecburen gönderin dedim. Bu yetmemiş gibi benim tamiri kabul ettiğime dair mesaj geldi. Aradım istemiyorum dedim diye, siz istemişsiniz diyorlar. Ayrıca konuşan bayanlar çok çirkin üslupla konuşup, azarlıyorlar. İki kez arayıp iptalini istedim ve kargom yola çıktı güya bir aya yakın gelmedi aradığımda yine çirkin üslupla bekleyin araç bekleniyor. Göndereceğiz diyorlar. Geldiğinde eşim aldı kargoyu, ödemeli 1500₺ + 165₺ kargo ama hiçbir fatura yok içinde sadece çekilen slip var o kadar ibana atayım dedim vermediler IBAN. Ben kargoma daha sonra baktığımda ise tamamen yetkisiz ellere teslim ettiğimi maalesef geç anladım. Her şeyi kırıp, söküp, alttaki paspaslayan yeri çıkarmışlar yani uçlarını kırmışlar, içinden de toz toplayan parçayı alarak bana teslim etmişler. Tam bir felaket ve paramparça etmişler sanki balyoz indirmiş gibiler. Şikayetçiyim, bu servise hiçbir şey emanet etmeyin. Kargoya geç baktığım içinde Aras Kargo tutanak tutmuyor, içini açıp bakalım dediğimizde de teslim etmiş sayarım diyor, yani her yerden darbe yiyorsunuz. Lütfen benim acil bu İşimi çözüp, yardımcı olun ve tamir edilsin. Şirket yetkilileri bana yeni robot vermeliler. Çünkü tamir edilecek bir halde değil! Resimlerini

profile profile profile

Yorumlar (6)

Seda
Seda

Merhaba sizden hem kargo parası hem de servis parası mi aldılar bir de kaç günde gönderdiler

Rabia
Rabia

Merhaba iyi günler bir gelişme yaşadınız mı acaba ben de aynı süreçten geçiyorum savcılığa şikayette bulundum. Siz bulunmuş muydunuz acaba bir geri dönüş alabildiniz mi

Ecenur
Ecenur

Merhaba sonuç ne oldu bizde buna benzer bir durum yaşıyoruz da

Ayşe
Ayşe

Merhaba bende benzer bir durumla karşılaştım, siz ne yaptınız sora asıl yetkili servise ulaştığınızda gerektiği gibi tamir ediliyor mu? Garanti hakkımızı kaybettiğimiz yazıyordu, öyle mi?

Betül
Betül

Merhaba, Aras Kargo tutanak tutmuyor yazmışsınız. Siz tutanağın ne için tutulmasını talep etmistiniz? Aynı durumdayım ve robotum henüz elime ulaşmadı. Yanlış bir adim atmayayim.

Melahat

Kargo geldiğinde anında inceleme yapın, robotunuza iyice bakın hasar varsa anlık tutanak tutturun ve almadan hasarlı diye iade edin. Fotoğraflarını çekin En fazla 1,5 gün için sadece tutanak tutuyorlarmış benim ki 3 iş gününü geçtiği için tutanak tutmadılar. Smart Fix Şirketini aradığımda ise sizin kırmadığınız ne malum dediler! İnsan kendi robotunu neden kırsın ki anlamış değilim? Zaten tamir için gönderilmiş! Umarım siz de böyle sorunlar olmaz iyi günler dilerim. Tüketici Hakları'na başvuru yaptım bakalım ne çıkacak.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Smart Fix Teknik Servisinde Beklenmedik Ücretler!

27 Mart 2025 16:14
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
06 Mart 2025 23:30
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Olduğu İddia Edilen Firmadan Yüksek Ücret Ve Gecikmeli Hizmet

İlayda