Burak sonuçtan hiç memnun değil

Skoda'da Müşteri Hizmetleri Ve Bayi Deneyimi Hayal Kırıklığı

Burak
30 Kasım 2024 14:37

Bayiler insanları mağdur ediyor, müşteri hizmetlerine şikayet ettiğinizde temsilci sanki siz suçluymuşsunuz gibi konuşup sizi azarlıyor.

Scala marka aracımın cam değişimi için Demoto Afyonkarahisar yetkili servisine gittim. Ertesi gün aracı teslim almamız gerekirken aracın işlemi 4 gün sürdü. Bu süreçte de ikame araç sunmayı reddettiler, beni 4 defa işimi gücümü bırakıp 1 saatlik otobüs yolculuğu ile ilçeden servise gelip gitmeye mahkum ettiler.

Konuyla alakalı Skoda müşteri hizmetlerine şikayette bulundum, bana geri dönüş sağlayan D**** hanım çok çirkin bir üslupla sanki suçlu bizmişiz gibi konuştu bizimle. Bu hanımefendiyi üslup dolayısıyla ile şikayet etmek için tekrar aradığımızda ise "konu marka içinde değerlendirilecek size bununla alakalı dönüş yapılmayacak" diyerek geçiştirildik.

Skoda, müşterisinin yaşadığı mağduriyet ile kesinlikle ilgilenmiyor. Müşteri temsilcisi sizi azarlıyor, sorununuzu çözmek yerine. Bayi, sizi mağdur ediyor. Günlerce ve bunu basit bir özür dileme ile geçiştiriyor. Konuyla alakalı kesin, net bir çözüm ve telafi bekliyorum. Günlerce yaşanan mağduriyet ve sonrasında azarlayıcı bir üslupla yapılan konuşma Skoda markasına olan güvenimi ve sevgimi sarsmıştır.

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Hediye Sözleri Yerine Getirilmedi, Güvenim Sarsıldı

Şenol
05 Kasım 2025 05:10
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Lastik Balonu Ve Bayinin İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

İbrahim
16 Ekim 2025 21:09
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolduktan Sonra Tekrarlayan Arıza Ve Ücret Talebi

Olgun
13 Ocak 2025 11:27
Garanti Süresi Dolduktan Sonra Tekrarlayan Arıza Ve Ücret Talebi
garanti-suresi-dolduktan-sonra-tekrarlayan-ariza-ve-ucret-talebi-1.pdf
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
11 Mart 2024 14:15