Skechers Lite-weight Topuk Mekanizma Sorunu

Skechers Lite-weight Topuk Mekanizma Sorunu
27 Nisan 2023 01:03

Ankara Kentpark Boyner'den Skechers Lite-weight marka 42.5 numara siyah ayakkabı aldım, Evde denediğimde sıkması sebebiyle ertesi gün aynı mağazaya gidip 43 numarasını istedim. Ellerinde olmaması sebebiyle adresime göndereceklerini söylediler. Ürün 2-3 gün sonra evime geldi. Buraya kadar sorun yok. Benim şikayetim ayakkabının sol tekinin topuk mekanizmasıyla ilgili. Özellikle parlak düz zeminlerde (fayans, marley vs) yürüyüş yaparken sol topuktan hem dışarıdan duyulacak şekilde ses geliyor hem de bir tepki geliyor, vurma şeklinde. Boyner'e götürdüğümde Skechers a yolladılar ve üründe sorun olmadığını söylediler. Daha 2 haftalık bir üründe bu şekilde rahatsız edici bir sorun yaşamam ve muhatap bulamamam firmanız adına çok üzücü. Yasal yollara başvurmak tabii ki hakkım ama öncesinde söz konusu sorunun tarafınızca çözülmesini talep ediyorum

27 Nisan 2023 09:22 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabısında Üretim Hatası İddiası Kullanıcı Hatası Olarak Reddedildi

11 Mart 12:22
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Skechers İade Sözünün Yerine Getirilmemesi Ve Tekrarlanan Mağaza Ziyaretleri

Betül
14 Ocak 13:20
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

İptal Nedeni Belirsiz: Çelişkili Bilgi Ve Şeffaf Süreç Talebi

27 Mart 14:57
iptal-nedeni-belirsiz-celiskili-bilgi-ve-seffaf-surec-talebi-4.jpg
iptal-nedeni-belirsiz-celiskili-bilgi-ve-seffaf-surec-talebi-3.jpg
iptal-nedeni-belirsiz-celiskili-bilgi-ve-seffaf-surec-talebi-2.jpg
iptal-nedeni-belirsiz-celiskili-bilgi-ve-seffaf-surec-talebi-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabısının Taban Çökmesi Ve Garanti Değişiminin Reddi

27 Mart 10:50
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Kadın Spor Ayakkabısında Kısa Sürede Burun Parçası Yırtılması Ve Ücretsiz Tamir Talebi

14 Ocak 14:43
skechers-kadin-spor-ayakkabisinda-kisa-surede-burun-parcasi-yirtilmasi-ve-ucretsiz-tamir-talebi-1.jpg
Tüm Skechers Ayakkabı Şikayetlerini Gör

Skechers Kategorileri