Bora sonuçtan memnun değil

27 Mart 2024 13:56

Merhabalar, ben 24.03.2024 tarihinde bir rezervasyon yaptırmıştım. Alış tarihi olarak 09.04.2024'ü, bırakış tarihi olarak ise 15.04.2024'ü belirlemiştim. Ayrıca, çalıştığım yerden kaynaklı bir indirim hakkım vardı ve bunu da kullanmış bulunuyorum. Findeks raporum 1.245 puan ve bana olumsuz olduğunu daha yeni söylüyorlar. Halbuki, aynı kredi notumla geçen haftalarda, 14.03.2024 alış ve 18.03.2024 bırakış tarihleriyle bir kiralama yapmış ve çok memnun kalmıştım. Ancak bugün, aynı kredi notumla araç kiralayamıyorum. Acaba bu durum, indirimli araç kiraladığım için mi, yoksa başkasına daha yüksek bir fiyata kiralayacakları için mi böyle oldu merak ediyorum. Bu arada, kiralamalarımı Kadıköy şubesinden gerçekleştirdiğimi belirtmek isterim. Aynı kredi notumla şimdi başka bir kiralama şirketinden kiralama işlemimi gerçekleştirdim. Firma olarak çok memnuniyetsiz olduğunuzu belirtmek zorundayım. Şirketimiz sizden 50'den fazla araç kiralıyor ve ciddi anlamda müşteri memnuniyeti konusunda sıfır olduğunuzu gözlemledim. Umarım bu durumu telafi etmek için benimle iletişime geçersiniz. Yöneticinizle görüşmek istiyorum.

09 Haziran 2024 16:13

Merhaba,

Sixt ile alakalı sorun yaşamaktayım Ya ellerinde araba kalmadığı için Findeks raporunuz olumlu olmadığı için araç temin edemiyoruz diyorlar ya da çalıştığım firmamızın anlaşmalı indiriminden yararlandığım için araba vermemekteler bununla alakalı şikayetçi olmak istiyorum sixt den Findeks müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bir sorun olmadığı görüntülenmektedir diyor büşra hanım bu sabah 13:25 geçe Taksim şubesinden araç ya kalmadı bana Findeks raporunu bahane ediyorlar ya da başkalarına daha fazla fiyata verecekleri için bana vermek istemiyorlar indirimim olduğundan dolayısı müşteri hizmetleri uzmanlarından geri bildirim bekliyorum.

09 Haziran 2024 15:28

Merhaba,

Ben sixt firması ile alakalı sürekli bir sorun yaşamaktayım yetkililerden yardım istiyorum geçen gün rezervasyon yaptığım bir aracı Findeks raporum olumlu yanıt vermediği için kiralayamıyormuşum ama ablamın Findeks raporu benden daha düşük ve araç kiralaya biliyor ben sırf çalıştığım firmanın indirimi var diye mi kiralama yapamıyorum ve geçen aylarda bir kiralama yaptım daha nasıl oluyor da Findeks onay vermiyor ablamın Findeks raporu daha düşük ona onay verebiliyor bana verilmiyor daha yüksek olduğu halde bir sorun var bence ve ailemle kurban tatiline gideceğiz bu şekil bir durumla karşı karşıyayız yardım istemekteyiz uzmanlarınızdan.

Ek
profile profile
27 Mart 2024 16:11 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

27 Mart 2024 16:39

Merhaba, Teşekkür ederim inanın ki çok mağdur oldum aile ile bayramda bir yere gidecektik hepsi bana güvenerek plan yaptık ben de tamamen size güvenerek bir plan yaptım çünkü daha önce sizden 3 kere daha araç kiraladım hiçbir şekilde böyle bir sorun yaşamadım böyle bir sorun yaşadığım şu an çözüm bulunmasını istiyorum ekip arkadaşlarınızın yardımcı olacaklarını düşünüyorum kolay gelsin.

28 Mart 2024 20:45

Yaklaşık ne kadar sürüyor bu inceleme acaba?

02 Nisan 2024 17:03

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

02 Nisan 2024 17:09

Teşekkür ederim bayram gününde mağdur etmediğiniz için de teşekkür ederim

09 Haziran 2024 15:49

Yorumlar (6)

Samet
Samet

Merhabalar arkadaşa olan durumla karşı karşıya kaldım ben de bir gün çok moral bozucu bir süreç ama yardımcı oluyorlar en kısa sürede uzmanlar tarafından yardımcı olunur diye düşünüyorum kiralama şirketleri bazen araba kalmadığında üst model vermek istemediği için yapıyorlar böyle bir durum maalesef bana yardımcı olmuşlardı arkadaşa da yardımcı olurlar inşallah

Ferhat
Ferhat

Evet arkadaş çok doğru söylüyor aynı durumdan bende sıkıntı yaşadım uzmanlarınızla görüştüğümüz zaman yardımcı oluyorlar arkadaşa da inşallah yardımcı olurlar.

Ali
Ali

Nasıl bir çözümleme yaptılar hocam

Bora

Ben aynı ay içerisinde bir araç kiralaması daha yapmıştım ona istinaden ve bayram mağdur olmamam için bir defaya mahsus yardımcı olacaklarmış cidden bu firma düşünceli iyi bir firma yöneticilerine teşekkür ederim.

Vural
Vural

Merhabalar ben 11.04.2024 alış 14.04.2024 teslim olmak şartıyla rezervasyon yaptırdım ofise geldiğimizde Findeks notu düşük olma ihtimalinde para iadesi yapılıyor mu dönüş yaparsanız bizde ona göre hareket edelim

Bora

Her halükarda para iadesi yapılır eğer ki para çekildiyse ama benimki öyle bir durum değil sadece rezervasyon yapmıştım ben ama ilk defa bu kadar memnuniyetsizim geri dönüş bile sağlanmadı henüz çok kötü bu durumda

Alper sonuçtan çok memnun

Alper
15 Aralık 2024 18:17
"Telefonla bilgi veren, şikayetimle içten samimi bir şekilde ilgilenen müşteri temsilcisine, teşekkür ediyorum."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Temmuz 2023 20:53