Sistem Bilişim Ürün Yok Montaj Yok Hizmet Yok Ama Borcunuz Var

27 Mart 2024 15:00

Merhabalar herkese, aracıma takip sistemi taktırmaya karar verdim. 13 Şubat 2024'te Filo Sistem Bilişim ve Teknoloji (Mobiliz) şirketinden A** A****** Bey ile bağlantıya geçtim ve kendisine evraklarımı gönderdim. Kayıtlı bir şekilde bana 7-10 gün içerisinde aracıma takılacağını söyledi. Ben de onay verip beklemeye başladım. Fakat yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı. A** Bey çeşitli sebeplerden beni oyaladı ve son zamanlarda telefonlarıma dahi çıkmamaya başlayınca, sözleşmeyi iptal etmek zorunda kaldım. Zaten birkaç gün sonra, 10 Mart'ta cihaz geldi. Hemen kutusundan dahi çıkarmadan ürünü iade ettim ve A** Bey telefonlarıma çıkmadığı için mesaj ile bilgi verdim. Buraya kadar her şey normaldi. Birkaç gün sonra kontrol amaçlı şirketi aradım ve cihazın olmadığını, montajın yapılmadığını öğrendim. Aracıma takılmış gibi süreç işliyormuş gibi görünüyordu. İptal edilmesini istedim. 'Tamam, biz halledeceğiz' diyorlar ama kimsenin bir şey yaptığı yok. Hizmet yok, kullanım yok, ürün yok, montaj yok; ama ücret talep ediliyor. Yani ortada hiçbir şey yokken ödeme yapmam gerektiği söyleniyor. Bunun en kısa zamanda düzeltilmesini ve bir kişinin yaptığı hatanın farkına varılmasını, bu büyük şirketin ismine leke sürülmemesini umuyorum. Sözleşmemin iptal edilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Anka Mobil Araç Takip Sistemleri Şikayeti

26 Ekim 2024 22:23
Anka Mobil Araç Takip Sistemleri Şikayeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Mfe Teknoloji Sözleşmede Olan Maddeleri Yerine Getirmedi!

08 Ağustos 2024 10:08
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13

Otomultimedya.com İsimli Ümraniye İşletmesi