Kargo Takip Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

10 Ekim 2024 20:14

Gogo Premium adlı siteden motorum için jant ve tank pad stickerlar aldım. Geçtiğimiz hafta sonuydu sanırım, neyse ürün siparişi oluşturduk. Sadece havale sistemi açık ödeme vardı, ona da 'tamam' dedik ve ödedik. Sonra ödeme onaylandı, sipariş sisteme geldi. Onaylandı ve bekleyiş başladı. 07.10.2024 tarihinde verilen sipariş için kargo firması adı var ama kargo takip yok. Kargo çıktı mı, gitti mi, geldi mi hiçbir detaya erişmem imkansız. Bu da yetmedi, siteden WhatsApp canlı destek almak üzere yazdım. Bir temsilci, sanki 30 senelik ahbapmışız gibi samimi bir tavırla, ben destek isterken 'al burayı ara, buradan yardımcı olurlar' diye Delta Motor A.Ş.'nin numarasını verdi. 'Bu kim, ben Gogo Premium'dan aldım ürünü' diyorum, 'he tamam işte, aynı kişi, ara burayı, buradan bakarlar' diyor. O zaman o WhatsApp hattını neden kurdunuz bu 1 - verdiğiniz numarayı arıyoruz, kapı duvar, açan yok bu 2 - altı üstü bir kargo takip numarası, onu da sipariş bilgilerim adlı sekmeye yerleştirmiş olsaydınız şu hengameyi çekmeyecektik 3.

Yani demem o ki, 2 kuruşluk bütçemizle biraz mutlu olalım diye bir şey alıyoruz. Onda da böyle ilginç şeylerle uğraşıyoruz. Ufacık eksiklikler ama denk gelince kocaman oluyor. Ne olur, düzeltin sisteminizi.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İlgisizlik: Kargo Kabusu

28 Şubat 2025 15:28
Yanlış Ürün Ve İlgisizlik: Kargo Kabusu

14 Ekim 2023 16:47
Muhammet sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 00:27
"Firma tarafından kargom ulaştırıldı. Depo çıkışı bir ürün eksik geldi ancak firma temsilcisi çok ilgili davranarak eksik gelen ürünün bir üst modelini tekrar gönderim yaptı ve ayrıca hediye çeki tanımladı. İlk kargo çıkışı gecikmesi dışında genel anlamda firmadan memnun kaldım. Firma müşteri temsilcisi A*** hanıma teşekkür ederim."

Paspascar (Instagram) Sipariş Sorunu

11 Temmuz 2024 21:37