1 Kez Kullanım Yapılan Sinbo Sbg 7102 Elektrikli Izgara Arızası

**Şikayet:** Merhaba,
Müşteri İletişim Bilgileri:** [0542********81]

**Ürün Modeli/Numarası:** Sinbo [sbg 7102]

**Satın Alma Tarihi:** [14.01.2024]

[14.01.2024] tarihinde Sinbo marka elektrikli ızgarayı satın aldım. İlk kullanışımda sorunsuz bir şekilde çalıştı. Ancak ikinci kullanımda, ızgarayı açtığımızda kısa bir süre çalıştıktan sonra birdenbire durdu ve lambası söndü. Daha sonra herhangi bir şekilde çalışmayı reddetti.

Bu durum beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı çünkü ürünü henüz çok kısa bir süre kullandım ve böyle bir arıza beklemiyordum. Lütfen bu konuda bir çözüm bulunmasını ve ürünün onarılmasını ya da değiştirilmesini talep ediyorum.

Ek olarak, ürün garanti kapsamında ve bu konuda gereken adımların atılmasını rica ediyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

[Emrah T****]

23 Şubat 2024 10:26 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sorunları olan tüketicilere Sinbo müşteri ilişkilerinin hiçbir ilgisi yok. Arama motorunda Sinbo ile ilgili şikayetleri buluyorlar ve otomatik olarak hazırladıkları yazıları kopyala yapıştır yapıyorlar. Bu kadar ilgisizler bilgisizler tecrübe yok teknolji sıfır kullanılan malzemelerin hepsi 3. Sınıf malzemeler. Termostatı bozulmasa kazanının üstündeki boyalar yanıyor. 2000 watt ısıya karşı kazan 0,2 mm kalınlığında bile değil. Üzerine boya yapmışlar. İlk kullanımda boyalar yanıyor evin içinde yangın olmuş gibi. Geceleri yapmayın açık bırakmayın. Maazallah zehirlenebilirsiniz. Ben 40 yıldır başka markaların ızgara makinelerini kullandım hiç birinde bu kadar özensiz kalitesiz bir malzeme ve işçilik görmedim. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim ama zamanım ve bunun için harcayacak maddi imkanım yok. Ama sizlere en azından benim satın aldığım sbg-7102 2000 w Izgara yı kesinlikle tedarik etmeyin paranızla rezil rüsva olmayı seçmeyin. Sinbo benim için artık marka bile değildir. İnşallah kendilerini geliştirirler.

Berat sonuçtan memnun değil

Berat
03 Eylül 2024 22:25
Sinbo Servis İçin Gönderdiğim Ürünümü Geri Göndermiyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
01 Eylül 2024 19:35
Sinbo Elektrikli Izgarada Güvenlik Sorunu Ve Yanma Tehlikesi

Sinbo Elektrikli Izgara Çalışmıyor!

Şenol
22 Şubat 2024 15:24