Sevdin sonuçtan hiç memnun değil

Sevdin
14 Ekim 2023 17:40

Uzun süredir kullandığımız ankastre ocakta sigorta attırma probleminden dolayı elektrikli çakmağı kullanmıyorduk. Boş vaktimde tamir etmek için açtığımda problemin fabrikada yapılan montajdan kaynaklı olduğunu fark ettim.

Manyetoya gelen kablolar ocak gözlerinin montaj sacları arasında ezdirilmiş. Hem de 1 yerde değil tam 3 yerde. Bundan dolayı da kısa devre meydana geliyor. Garanti bittiği için ücretli servis hizmeti vereceklerini söylüyorlar.

16 Ekim 2023 08:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın B., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Ruken
30 Ağustos 2023 11:58
Ali sonuçtan memnun

14 Ocak 2025 15:23
"Sorunum giderildi. Arızalı cihaz yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ediyorum"
Asiye sonuçtan çok memnun

Asiye
14 Haziran 2025 14:33
"Teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 13:54
"Keşke şikayet vara yazmadan sorunum çözülse idi. Genel merkeze patlayan ocağın görüntüsünü ilettiğim halde dönüş olmadı. Bence serviste sorun var. 15 gün evde yemek yapamadık. Simfer marka Ocak ve fırın aldım ve 5 yıl ek garanti yaptırdım. Hala sistemde görünmüyor ek sigorta deniyor. Bütün bunlara rağmen geç de olsa ürün yenisiyle değiştirildi. 1 yıl da ek sigorta yaptıklarını söylediler. İlgililere teşekkür ederim. Şu an ürünü kullanıyoruz. Sorunumuz çözüldü. Teşekkürler"
Simfer Kategorileri