Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kazası Tramer

Araç Kazası Tramer
24 Haziran 2023 01:29

Kaza yaptım. Kamyon arkadan bana çarptı. Ben yüzde yuz hakli olduğum halde beni %100 kusurlu çıkardı sigorta. Sonra kendi aracımı kendi cebimden yaptırdım. (karşı tarafta herhangi bir hasar yok) Buna rağmen karşı tarafın sigortasından yaptırmadığım masraf tramerde bana neden çıkıyor? Usul olarak hatalı. Sigortaya ve sigorta şirketine dava açacağım. Haksızlık yapıldı. Şerit ihlali yapmadığım halde, sinyal verip önüne geçtim yola girdim. İki defa arkadan vurdu. Arkadan vurduğu halde kusurlu ben çıkarıldım. Hem de masrafı cebimden ödememe rağmen Tramer yansıdı. Şikayetçi olacağım.

24 Haziran 2023 11:16

03 Temmuz 2023 08:23 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Rıdvan
Rıdvan
04 Temmuz 2023 08:58

Bilgileri giriyorum e devlete aktarıyor. Oradan giriş yapıyorum sayfa error veriyor. Bu şekilde yaparak memnun edeceğinizi mi sanıyorsunuz? Dava açacağım hem orada kurulda haksiz oy kullanan üyelere, hem de sigorta şirketine. Değer kaybı ve masraflarımı alacağım. Yanlış yansıyan cebimden yaptırdığım halde Tramer olarak 29500 TL yansımasını da dava edeceğim.

27 Şubat 2024 12:01
hatali-tramer-islenmis-silmiyorsunuz-2.pdf
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 15:21

26 Temmuz 2024 14:13
Aracıma Girilen Yanlış Tramer Miktarı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi SGM Komisyonu Olayları İncelemeden Kapatıyor

12 Temmuz 2024 13:05