Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi SGM Komisyonu Olayları İncelemeden Kapatıyor

12 Temmuz 2024 13:05

08.07.2024 tarihinde sabah saat 9 gibi aracımla kaza yaptım karşılıklı olarak tutanak tutuldu olay SGM ye intikal etti. Kaza da aracımla sol şeritte devam ederken önden giden araç iki şeritli yolda yolu ortalayıp giderken aramızda 5mt mesafe kala sola sinyal verip önüme kırdı. Olayla ilgili tutanak ile beraber kamera kaydı gönderdim. SGM de kurul %100 beni kusurlu buldu ve kaza da beni arkadan vurma olarak görmüş. Olayla ilgili videoya dikkatli ve yakından bakıldığında önümde giden aracın dönüşü araç kamerası ile görünüyor. Trafik kurallarında herhangi bir değişiklik olmadıysa ve eğer sola dönüşlerin hala sol şeride girip en sola yanaşıp yapılması gerekiyorken geçerli olan kural değişmedi ise nasıl ben %100 kusurlu oluyorum. Olayla ilgi CİMER'e ve çözüm konusu oluşmaması durumda kamera kayıtları ile suç duyurusunda bulanacağım.

Yusuf
Yusuf
12 Temmuz 2024 16:29

Araç plakam 48g**69

16 Temmuz 2024 08:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 23:12
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Trafik Kazasında Haksiz Yere Suçlu Bulundum

19 Temmuz 2023 21:15