28 Kasım 2023 14:01

3 yıl önce Siemens markasından çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı satın aldım. Bugün çamaşır makinesinden alışılmadık bir ses gelince derhal yetkili servisi çağırdım. Servis, makinenin amortisörlerinin çok fazla kullanımdan dolayı yıprandığını ve değişmesi gerektiğini belirtti. Değişim için 3700 lira ücret talep edildi. Küçük bir bebeğim olduğu için çamaşır makinesini sıkça kullanmam normaldir. Satın alırken bir kullanım sınırı belirtilmemişti ve günlük kullanım anormal karşılanmamalıdır. Ayrıca, yeni garanti yasası çıkmadan önce ek garanti hizmeti satın aldım. Garantisi devam eden bir üründe bu tür bir arızanın maliyetini neden ben karşılamalıyım? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı ve hakkımı aramayı düşünüyorum. Siemens'in bundan sonra ilgileneceği bir durum söz konusudur. Siemens markasından ürün almayı düşünenler, satış sonrası hizmet kalitesinin yetersiz olduğunu ve yüksek maliyetlerle karşılaşabileceklerini göz önünde bulundurmalıdır. Üstelik garantisi devam eden bir ürün için istenen yüksek miktardaki parça değişim ücreti ve servis ziyaretinden dolayı ödenen 370 lira servis bedeli, makul olmayan bir durumdur.

02 Aralık 2023 12:50

Müşteri hizmetleri amortisör değişimi için indirim yaptı ve 1 hafta kullanım süresi verdi bende kabul ettim bugün için servis kaydı oluşturdum, üstelik çamaşır makinemin üzerinde kurutma makinesi olduğu için servisin indirilmesini istemesi talebiyle onu da o markanın servisini çağırıp söktürdüm fakat şimdi ise Siemens servisi arayıp ellerinde amortisör olmadığını Salı gününden önce gelmeyeceğini ve bahsedilen indirim tutarından da bilgisi olmadığını söyledi, benim evimin ortasında sökülmüş kurutma makinesi duruyor Salı gününe kadar bekleyemem her gün çamaşır yıkıyorum küçük bir çocuğum var dememe rağmen asla yardımcı olmuyorlar müşteri hizmetlerini tekrar aradım başka bayii gönderilsin o halde bir an önce dedim kimse bir dönüş yapmadı bu kadarı artık çok fazla

28 Kasım 2023 14:39 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Muhammed sonuçtan memnun değil

12 Eylül 2023 18:50
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 10:56

15 Mayıs 2025 16:16
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 19:26
Gülcan sonuçtan memnun değil