Siemens Servisinin Fahiş Fiyat Talebi Ve Yanıltması

Siemens Servisinin Fahiş Fiyat Talebi Ve Yanıltması
24 Kasım 2023 21:26

Siemens Beyaz Eşya Yetkili Servisi

Çamaşır makinesinde meydana gelen E18 hatası sonrası yetkili servisi arayıp hizmet talep ettik.

Gelen servis elemanı 300 TL ücret alıp makinenin su pompasının arızalı olduğunu değişim ücretinin 3800 TL olduğunu bildirdi. Bunun üzerine evde olmadığım ve konuyla kayınvalidem ilgilendiği için herhangi bir işlem yaptırmamasını söyledim.

Akabinde eve dönüp makinenin su pompası kısmını kendim açıp tıkanıklığı kendim giderdim. İçerisinden birkaç bozuk para ve küçük bir alyan çıktıktan sonra sökülen pompa ve hortumları geri bağlayıp makineyi çalıştırdım.

Makine ne e18 hatası ne de herhangi bir arıza verdi. Saat gibi çalışmaya devam ediyor. Pompanın stok kodunu internette arattığımda 500 TL olduğunu gördüm.

Anlaşılan o ki Siemens servis ekibi bedava 300 TL kazanmanın yanında eğer kullanıcıyı kandırabilir ise 500 TL ilk pompayı da 3800 TL'ye takıp daha da büyük para kazanma yapma peşinde.

25 Kasım 2023 09:24 (Şikayetten 11 saat sonra)

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Arıza Tespiti Ve Gereksiz Yüksek Ücret Talebi

24 Nisan 15:03